"I am Paul Walker", filmul despre actorul din Fast & Furious, debuteaza in cinematografe luna viitoare

"I am Paul Walker", filmul despre actorul din Fast & Furious, debuteaza in cinematografe luna viitoare
  • Actorul a murit in noiembrie 2013
  • Filmarile au continuat si fara el
  • Urmeaza Fast and Furious 9
Distribuie pe Facebook

Paramount Network a anuntat ca pe 9 august 2018 va avea loc prmiera documentarului despre viata lui Paul Walker, indragitul actor care si-a pierdut viata la bordul unui Porsche Carrera GT in 2013. Documentarul va fi difuzat pe marile ecrane in toata lumea.

La sfarsitul anului 2013 lume primea vestea nefericita despre actorul Paul Walker, cunoscut ca Brian din seria Fast and Furious. Tanarul actor si-a pierdut viata intr-un accident auto cauzat de viteza excesiva. Chiar si asa, cele doua filme din aceasta serie care au urmat l-au avut si pe el integrat intr-o forma sau alta, ceea ce face ca spiritul lui sa traiasca necontenit in sufletul pasionatilor de masini.

Incepand cu 9 august 2018, cei care l-au indragit si vor sa-l revada, pot urmari documentarul "I am Paul Walker" realizat de Paramount. Acesta va contine o multime de imagini din spatele camerelor de filmat, dar si relatari ale prietenilor si colegilor sai de platou. Va fi un mod prin care activitatea sau, atat cinematografica, cat si de zi cu zi, va putea ajunge la fanii lui.

Paul nu era doar un actor, ci era si un mare iubitor de animale, inclusiv rechini. Un articol complet despre viata si pasiunea lui am scris acum ceva vreme, destul incat oricine sa-si poata schimba impresia despre el. Cu siguranta, filmul despre viata lui care se va difuza luna viitoare ne va face si mai mult sa regretam ca a disparut dintre noi.

Distribuie pe Facebook
mai multe