Iti mai aduci aminte de seria Taxi? Anul acesta se lanseaza un nou film, iar primul TRAILER OFICIAL este chiar AICI!

Iti mai aduci aminte de seria Taxi? Anul acesta se lanseaza un nou film, iar primul TRAILER OFICIAL este chiar AICI!
  • Anul acesta se lanseaza un nou film din seria Taxi
  • Taxi 5 ajunge in cinematografe incepand cu 11 aprilie
  • Vedeta pe patru roti este si de-aceasta data un Peugeot 407
Distribuie pe Facebook

Taxi, celebra serie de filme frantuzesti in care un sofer de... taxi ajuta la prinderea celor mai temuti infractori internationali, revine anul acesta pe marile ecrane.

Lansata la sfarsitul anilor '90, celebra serie de filme frantuzesti Taxi se pregateste de o revenire spectaculoasa pe marile ecrane. Cea mai noua parte a indragitei francize scrise de Luc Besson va ajunge in cinematografe din 11 aprilie 2018.

Si de-aceasta data rolul principal al vedetei pe patru roti ii revine unui Peugeot 407 modificat cap-coada, care are de infruntat sportive pur-sange de la companii precum Ferrari sau Lamborghini. In plus, la prima vedere, automobilul producatorului din Hexagon este nevoit sa se descurce fara prietenul lui de nadejde, Daniel Morales - personaj interpretat de actorul Samy Naceri.

Detaliile oficiale cu privire la filmul Taxi 5 se opresc, pentru moment aici, insa veste buna este ca persoanele implicate in realizarea celei mai noi parti a indragitei serii frantuzesti suplinesc lipsa de informatii scrise cu un prim trailer video. Asadar, iata ce se va intampla in productia in care politia din Marsilia trebuie sa opreasca o banda de spargatori italieni, aflati la volanul unor masini precum 458 Italia.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 31 Ianuarie 2018