Lansarea filmului Fast And Furious 9 se amana din nou. Anuntul a fost facut cu putin timp in urma

Lansarea filmului Fast And Furious 9 se amana din nou. Anuntul a fost facut cu putin timp in urma
  • Lansarea filmului Fast And Furious 9 se amana din nou
  • Anuntul a fost facut cu putin timp in urma
Distribuie pe Facebook

Mult anticipata productie ar fi trebuit sa ajunga initial in cinematografele din intreaga lume incepand cu data de 22 mai 2020.

Reprogramata din pricina pandemiei de Covid-19 pentru luna aprilie a anului viitor, lansarea mult anticipatului film Fast And Furious 9 se amana din nou, inca o data. Din fericire, fanii celebrei serii nu vor mai trebui sa astepte decat doar cateva saptamani in plus pentru a savura cea de-a noua parte a povestii incepute acum aproape doua decenii, potrivit informatiilor obtinute de presa de peste Ocean.

Noua data la care productia cunoscuta actualmente sub denumirea simpla si mai mult sau mai putin sugestiva F9 va ajunge in cinematografele din intreaga lume, daca nimic nu se va mai schimba intre timp, din 29 mai 2021.

Cea de-a noua parte a celebrei serii de filme Fast And Furious - asa cum precizam, de altfel, inclusiv anterior, va marca numeroase surprize din punctul de vedere al personajelor, spectatorii urmand a face cunostinta si cu Jacob Toretto (John Cena), fratele lui Dominic Toretto (Vin Diesel). O alta surpriza consta in revenirea in peisaj a lui Han Lue (Sung Kang), crezut mort de intreaga suflare a fanilor francizei.

Dupa lansarea productiei F9, echipa planuieste si un al zecelea episod, dupa care un spin-off exclusic cu femei ar putea contribui, intr-un mod pozitiv sau negativ, la reputatia povestii incepute acum aproape doua decenii.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2020