Mercedes a publicat ultimele fotografii oficiale cu noul S-Class inaintea lansarii de maine

Mercedes a publicat ultimele fotografii oficiale cu noul S-Class inaintea lansarii de maine
  • Noul Mercedes S-Class se apropie cu pasi repezi de mult anticipatul sau debut
  • Doar cateva ore ne mai despart de momentul in care va cadea, intr-un final, cortina
Distribuie pe Facebook

Inceputul toamnei marcheaza debutul unui nou Mercedes S-Class.

Surprins de-a lungul timpului in nenumarate fotografii spion, noul Mercedes S-Class W223 se apropie cu pasi repezi de mult anticipatul sau debut oficial.

De fapt, doar cateva ore ne mai despart de momentul in care va cadea cortina, evenimentul de prezentare fiind programat sa aiba loc... ei bine, chiar maine.

Intre timp, Mercedes a publicat un nou si, totodata, ultim teaser video al viitorului S-Class, respectivul material surprinzand cateva dintre elementele cheie.

Vorbim, mai precis, despre aspectul blocurilor optice frontale, despre sistemul de inluminare ambientala, dar si despre display-ul central de dimensiuni generoase.

Acelasi ultim teaser al noului Mercedes S-Class W223 mai scoate la iveala si design-ul cheii, respectiv al stopurilor, dar si faptul ca scaunele spate se pot inclina.

Pret de aproape doua secunde, materialul video in cauza surprinde si animatia care "umple" ecranul desinat instrumentelor de bord digitale la pornirea masinii.

La final, tinem sa aducem inca o data aminte - daca mai era nevoie, ca Mercedes a programat lansarea viitorului S-Class chiar pentru data de maine, 2 septembrie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 1 Septembrie 2020