Mercedes-ul AMG GT R devine "Drift" in cel mai nou film Transformers

Mercedes-ul AMG GT R devine "Drift" in cel mai nou film Transformers
  • Regizorul francizei Transformers a declarat ca Mercedes-ul AMG GT R va primi un rol in viitorul film
  • Masina il va interpreta pe Drift, Autobot-ul reprezentat pana acum de un Bugatti Veyron
  • In film va mai aparea un nou persoanaj, Barricade, dar si o versiune imbunatatita a lui Bumblebee
Distribuie pe Facebook

Regizorul francizei a declarat ca echipa Autobotilor va primi un nou membru, Mercedes-ul AMG GT R, in viitorul film Transformers: The Last Knight.

Dupa ce ne-au tachinat zile in sir cu tot felul de filmulete in care apareau doar mici parti ale Mercedes-ului AMG GT R, nemtii au lansat intr-un final versiunea hardcore a GT-ului.

Masina vopsita intr-un verde usor de recunoscut este propulsata de un motor V8 de 4.0 litri bi-turbo, capabil de 585 de cai putere. Aceasta cantareste doar 1.554 de kilograme, accelereaza de la 0 la 100 de km/h in 3.6 secunde, si are o viteza maxima de 318 km/h.

Michael Bay, regizorul din spatele mai multor filme precum Armageddon, Pearl Harbor, Bad Boys, sau Transformers, a dezvaluit recent ca GT R-ul german va primi un rol in cea mai noua parte a francizei care ne-a cucerit cu multitudinea de masini care se transforma in roboti.

Mercedes-ul va lua rolul Autobot-ului cunoscut sub numele de Drift, care pana acum a fost interpretat de un Bugatti Veyron. Pe marele ecran, GT R-ul va renunta la culoarea verde, pentru cunoscutul exterior negru cu accente rosii.

Regizorul american a declarat ca pe langa acest personaj "nou", vor mai aparea Barricade, un Ford Mustang care ia infatisarea celei mai fioroase masini de politie vazute pana acum, dar si o versiune imbunatatita a lui Bumblebee.

Unul dintre "actorii" principali va fi jucat tot de un Chevrolet Camaro vopsit in galben cu dungi negre, dar exteriorul va primi mai multe accesorii din fibra de carbon.

Cel mai nou film Transformers, va avea premiera mondiala pe 23 iunie, anul viitor.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 4 Iulie 2016