O masina din ultimul Fast and Furious in care apare si Paul Walker e de vanzare pe internet. Merita banii?

  • Un Chevrolet Capride din '87 se vinde cu 22.995 de dolari pe eBay
  • Este vorba chiar despre automobilul din filmul Fast and Furious 7
  • Sub capota se regaseste o unitate V8 de aproximativ 350 cai putere
Distribuie pe Facebook

Berlina asamblata la sfarsitul anilor '80 i-a apartinut anterior rapperului Ludacris, care planuia sa o restaureze si apoi modifice dupa propriul plac.

Am putea spune ca arata ca oricare alt Chevrolet Caprice de la sfarsitul anilor '80, insa adevarul este ca am minti. Scos de curand la vanzare pe site-ul eBay, exemplarul din cazul de fata vine cu cateva schimbari - unele la nivel de caroserie, altele in cabina.

Iti par cunoscute aceste modificari? Tot ce este posibil: automobilul de origine americana, echipat cu un motor in opt cilindri, capabil sa produca undeva in jurul a 350 de cai putere, s-a aflat pe lista protagonistilor celei de-a saptea parti a seriei Fast and Furious.

La finalul filmarilor, studiourile Universal i-au daruit modelul respectiv lui Ludacris. Binecunoscutul actor si rapper planuia sa pastreze masina in patru portiere, mai intai sa o restaureze si apoi sa o modifice, dar s-a razgandit intr-un final si a vandut-o la licitatie.

Dupa cum precizam si anterior Chevrolet Caprice condus de Tyrese Gibson si Ludacris in cea de-a saptea parte a serie Fast and Furious este acum din nou de vanzare. Proprietarul nu ofera niciun fel de informatie despre numarul kilometrilor parcursi in total.

Vanzatorul precizeaza, in schimb, ca a cheltuit mai multi bani cu modelul respectiv decat cere zilele acestea pe el. Si daca tot am ajuns pana la urma sa discutam despre sume, nota de plata a masinii americane cu patru portiere si motor V8 se ridica la 22.995 de dolari.

Chevrolet Caprice din Furious 7

Chevrolet Caprice din Furious 7

Chevrolet Caprice din Furious 7

Chevrolet Caprice din Furious 7

Chevrolet Caprice din Furious 7

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Chevrolet Caprice din Furious 7
mai multe