Primele imagini de la filmarile noului FAST 9. Trecatorii au surprins o Supra de ultima generatie

Primele imagini de la filmarile noului FAST 9. Trecatorii au surprins o Supra de ultima generatie
  • Au aparut primele imagini de la filmarile noului FAST 9
  • O Supra de ultima generatie este vedeta principala
  • Penultima parte a francizei Fast & Furious se va lansa in 2020
Distribuie pe Facebook

Cea de-a noua si, totodata, penultima parte a francizei Fast & Furious va ajunge pe marile ecrane incepand cu data de 22 mai 2020.

La mai bine de sase luni dupa ce Dwayne "The Rock" Johnson a dezvaluit ca nu va aparea in noul Fast 9, pe internet au aparut primele imagini de la filmarile celei de-a noua si, totodata, penultimei parti a francizei Fast & Furious. Surprinse pe strazile din Tbilisi, capitala Georgiei, fotografiile cu pricina au in prim plan o Toyota Supra de ultima generatie - cunoscuta sub numele de cod A90.

Toyota Supra in Fast 9

Este vorba chiar despre un exemplar de culoare portocalie, pe care nu putini l-au asociat cu automobilul condus de Brian O'Conner (personaj interpretat de regretatul Paul Walker) in productia originala, lansata in anul 2001.

Intamplatoare sau nu, aceasta asemanare i-a facut pe multi sa spere la o revenire pe marile ecrane ale fostului ofiter de politie, sub o forma sau alta. Pana la confirmarea / infirmarea zvonurilor respective, reamintim ca noul Fast 9 ii va reprimi in echipa pe Tyrese Gibson si Jordana Brewster - care li se vor alatura lui Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Charlize Theron si, nu in ultimul rand, John Cena.

Dupa cum precizam inclusiv anterior, chiar la inceputul materialului, cea de-a noua si, totodata, penultima parte a francizei Fast & Furious va ajunge in cinematografele din intreaga lume incepand cu data de 22 mai a anului 2020.

Nice New Orange Supra 🧡 😏 #Fast9

O postare distribuită de _𝕡𝕨𝟜𝟘_ (@_pw40_) pe

Aug 19, 2019 la 8:00 PDT

🔥 #Fast9

O postare distribuită de _𝕡𝕨𝟜𝟘_ (@_pw40_) pe

Aug 19, 2019 la 8:52 PDT


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 21 August 2019