Statham si Johnson, OUT din FAST 9! Ce se intampla cu mult asteptatul film

Statham si Johnson, OUT din FAST 9! Ce se intampla cu mult asteptatul film
  • Statham si Johnson nu vor reveni in FAST 9
  • Informatia a fost facuta publica de The Rock
  • Acesta spera ca se va intoarce in FAST 10
Distribuie pe Facebook

Intr-un interviu acordat de curand celor de la MTV News, Dwayne "The Rock" Johnson a facut o dezvaluire mai mult decat surprinzatoare: nu va aparea in cea de-a noua parte a seriei Fast and Furious, programata sa apara in cinematografe la data de 10 aprilie 2020.

Aproximativ sase luni ne mai despart de premiera filmului Fast and Furious Presents: Hobbs and Shaw, spin-off-ul care ii are ca protagonisti principali pe Dwayne "The Rock" Johnson si Jason Statham. Urmand a ajunge in cinematografele din intreaga lume incepand cu data de 2 august a anului curent, productia respectiva va fi un mare succes, conform celui care il interpreteaza pe Hobbs.

Discutand cu cei de la MTV News despre primul spin-off al seriei Fast and Furious, acelasi Dwayne "The Rock" Johnson a oferit cateva detalii - extrem de pretioase - si despre viitorul film FAST 9. Unele cu adevarat surprinzatoare, asa cum este vestea potrivit careia nici Hobbs, nici Shaw nu isi vor face aparitia in cadrul productiei despre care se spune ca va ajunge pe marile ecrane in 10 aprilie 2020.

Motivul pentru care Jason Statham si Dwayne "The Rock" Johnson nu vor reveni in cea de-a noua parte a seriei Fast and Furious au legatura cu faptul ca filmarile la productia FAST 9 sunt pe cale sa inceapa, conform celui care il interpreteaza pe Hobbs. Acesta spune insa ca este increzator cu privire la o revenire in FAST 10, care ar trebui sa ajunga in cinematografele din intreaga lume in aprilie 2021.

Cateva dintre cele mai interesante declaratii ale lui Dwayne "The Rock" Johnson pentru echipa de la MTV News se regasesc si in urmatorul material video:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 1 Februarie 2019