Veste buna pentru fanii Cars: Lightning McQueen se intoarce pe marele ecran

Veste buna pentru fanii Cars: Lightning McQueen se intoarce pe marele ecran
  • Al treilea film al francizei Cars va aparea pe marile ecrane in iunie 2017
  • Alaturi de vechile personaje, vor aparea si unele noi
  • Stadiul productiei este unul avansat
Distribuie pe Facebook

Al treilea film din franciza Cars a intrat deja in productie si va ajunge pe marele ecran in luna iunie 2017.

Au trecut 5 ani de cand Lightning McQueen si bunul sau prieten Mater au calatorit peste hotare pentru a lua parte in prestigioasa cursa World Grand Prix. Intr-un interviu recent, Brian Fee, regizorul celei de-a 3-a parti a francizei Cars, a declarat ca filmul se afla deja in productie si ca lucrurile merg ca pe roate.

Fee a dezvaluit si faptul ca isi vor face aparitia noi personaje, printre care si o tanara hispanica, pilot de curse, pe nume Cruz Ramirez. Aceasta ii va da sfaturi lui McQueen in ceea ce priveste cariera sa.

Actiunea se va petrece tot in Statele Unite si il vom vedea pe McQueen, acum printre cele mai vechi masini de pe circuit, se va intrece cu tanara generatie care avanseaza din ce in ce mai mult in Piston Cup.

Unul dintre adversarii sai va fi Jackson Storm, o tanara masina care face tot posibilul pentru a indeparta vechea generatie din campionat.

In acelasi interviu, regizorul Brian Fee a declarat ca desi unele voci nu au fost facute publice, stadiul productiei este unul avansat si majoritatea scenelor au fost deja puse cap la cap.

Alaturi de Lightning, Cruz Ramirez si Jackson Storm, vor aparea si vechi personaje din primul film Cars, precum Mater, Sally Carrera sau tinichigiul Ramone.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 1 Iunie 2016