Vin Diesel si-a botezat fiica Pauline, in onoarea lui Paul Walker

Vin Diesel si-a botezat fiica Pauline, in onoarea lui Paul Walker
  • Furious 7 debuteaza pe 3 aprilie
  • Paul Walker a finalizat 85% din scenele sale din film
  • Vin Diesel si Walker erau prieteni apropiati
Distribuie pe Facebook

Vin Diesel tocmai a asistat la aducerea pe lume a celui de-al treilea copil pe care il are impreuna cu Paloma Jimenez. Fetita a fost botezata Pauline, in onoarea prietenului sau si coleg de breasla, Paul Walker.

Cel mai indragit actor din seria filmelor Fast and Furious, Paul Walker, cel care il intruchipeaza pe Brian O'Conner, si-a pierdut viata in noiembrie 2013, in urma unui accident grav la bordul unui Porsche Carrera GT. In aceeasi perioada se filma si partea a 7-a din Fast and Furious care va debuta pe 3 aprilie 2015 in Romania si in care vom putea sa-l vedem in actiune si pe Paul Walker.

"Am simtit ca astfel vom putea sa ii pastram amintirea alaturi de familia si in lumea mea" a spus Vin Diesel despre decizia de a-si boteza fetita Pauline. Pentru ca, pe langa faptul ca erau colegi de platou, cei doi erau si prieteni apropiati in timpul liber, iar moartea actorului l-a marcat pe Vin Diesel. In filmul Furious 7 care debuteaza luna viitoare nu stim cum se va face disparitia de Brian, pentru ca Paul Walker a filmat doar 85% din totalul scenelor sale. Probabil ca in film vom asista la un moment tragic in care Brian isi va pierde viata si publicul va putea simti mai profund disparitia actorului...

La sfarsitul interviului pe care Vin Diesel i l-a acordat unei jurnaliste de la emisiunea The Today Show, a mai spus: "Paul era in camera de spital. Nu ma gandeam la nimeni altcineva in timp ce-i taiam buricul fetitei mele. Pur si simplu stiu ca era acolo, langa noi..."

Fanii din toata Romania il vor putea vedea pe Paul Walker in ultimul sau film de actiune, Furious 7, de pe 3 aprilie 2015, in cinematografele din toata tara.

Vin Diesel

Distribuie pe Facebook
mai multe