MARTINI Racing revine la linia de start in Formula 1

MARTINI Racing revine la linia de start in Formula 1
  • Echipa MARTINI Racing va lua startul pe 16 Martie
  • Pilotii echipei sunt Felipe Massa si Valtteri Bottas
  • Monopostul se numeste Williams FW36 si raspunde noilor reglementari FIA
Distribuie pe Facebook

Asa cum a facut-o in WRC alaturi de Lancia, sau cu Porsche in competitiile de anduranta, MARTINI mai ia startul intr-o competitie de motorsport. De fapt, in cea mai importanta competitie, Formula 1, in cadrul echipei Williams MARTINI Racing.

Legendarul brand MARTINI se intoarce in circuitul Formula 1 ca partener al constructorului Williams. MARTINI este liderul mondial in vermut si vinuri spumante, care, in parteneriat cu echipa britanica Williams, anunta o colaborare ce uneste doua dintre cele mai reprezentative brand-uri ale sportului rege cu volanul, Formula 1. Echipa formata astfel se numeste WILLIAMS MARTINI RACING si va participa in sezonul 2014.

"Suntem incantati sa primim MARTINI in familia Williams si sa lansam oficial WILLIAMS MARTINI RACING" a declarat Sir Frank Williams, fondatorul si liderul echipei Williams. "Williams si MARTINI impartasesc o istorie bogata in lumea sporturilor cu motor, iar valorile brand-urilor noastre si pasiunea comuna pentru racing fac ca acest parteneriat sa fie unul natural. Va fi minunat sa vedem dungile, ca simbol al MARTINI Racing, revenind in circuitul Formula 1, odata cu constructorul Williams" a mai adaugat acesta.

Martini Racing

"Decizia de a forma un parteneriat cu Williams a fost una fireasca pentru noi si ofera o oportunitate inegalabila brand-ului MARTINI de a se conecta cu consumatorii sai prin una dintre pasiunile acestora, si anume cursele de Formula 1", a declarat Andy Gibson, CMO-ul Bacardi si Presedintele Bacardi Global Brands, cel ce este responsabil de MARTINI, dar si de alte brand-uri premium din portofoliul Bacardi.

Dungile MARTINI Racing vor impodobi noul monopost Williams Mercedes FW36, echipamentul pilotilor, echipamentul echipei tehnice, iar noua boxa WILLIAMS MARTINI RACING din padoc, va dispune de o MARTINI Terrazza, adica un acoperis elegant. In afara pistei, consumatorii vor avea ocazia unica de a se conecta cu WILLIAMS MARTINI RACING cu ajutorul continutului captivant generat de lifestyle-ul evenimentelor de racing. Aceasta activare a brand-ului se va face cu prilejul curselor-cheie. Materialele oficiale promotionale vor fi puse la dispozitia fanilor odata cu inceperea sezonului european.

Si cum o echipa de Formula 1 se recomanda prin pilotii sai, echipa MARTINI Racing ii va avea pe pilotii Felipe Massa si Valtteri Bottas la volanele celor doua monoposturi Williams. Brazilianul Massa s-a bucurat de o cariera incununata cu succes in Formula 1 si asteapta cu entuziasm inceputul sezonului 2014 la volanul noului monopost FW36, in timp ce finlandezul Bottas se intoarce pe grila de start la al doilea sau sezon alaturi de echipa.

Prima cursa in care vom putea admira masinile Willisma MARTINI Racing este etapa din Australia, acolo unde, pe 16 Martie, pilotii se vor lupta ca sa castige Marele Premiu al Australiei, care se va desfasura pe circuitul de la Melbourne.

Martini Racing

Distribuie pe Facebook
mai multe