Michael Schumacher se intoarce azi acasa

Michael Schumacher se intoarce azi acasa
  • Accidentul a avut loc in decembrie, anul trecut
  • Pilotul a fost in coma profunda vreme de 8 luni
  • Semnele de revenire sunt din ce in ce mai numeroase
Distribuie pe Facebook

Dupa aproape 9 luni de la teribilul accident suferit pe partia de schi, celebrul pilot de Formula 1 se intoarce azi acasa. Tratamentul de recuperare va fi continuat acasa, pilotul avand nevoie de perioade lungi de recuperare.

Michael Schumacher a fost astazi mutat in casa familiei din Elvetia, dupa 9 luni petrecute in spitale. Pilotul german a fost spitalizat in stare de coma indusa si a suferit mai multe operatii la cap, dupa ce s-a lovit in timpul unei vacante la schi de niste roci care i-au strapuns casca de protectie. Acum, se pare ca Michael este pe drumul cel bun si recuperarea sa da rezultate.

Ultima perioada si-a petrecut-o in spitalul din Lausanne, acolo unde a si iesit din starea de coma si a dat primele semne de comportament normal. Schumacher a inceput sa raspunda la stimuli si la diverse teste pozitiv, motiv pentru care echipa de medici l-a trimis acasa, impreuna cu terapistii personali. In familie, pilotul va continua tratamentul si va face cu ajutorul medicilor progrese pentru ca memoria si functiile cerebrale sa functioneze normal.

Chiar daca Schumacher si-a terminat activitatea, ramane un nume in motorsportul mondial. El detine pana in prezent aproape toate recordurile din Formula 1, atat ca numar de titluri, cat si ca numar de victorii. El s-a retras in 2006 de la Ferrari, dupa care a revenit in Marele Circ la Mercedes-Benz, dar in 2012 a spus adio curselor cu monoposturi. Oricum, indiferent daca va reveni sau nu in spatele volanului, ne dorim sa-l stim pe acest pilot magistral bine si sanatos, astfel incat tinerii din ziua de azi sa aiba de la cine invata mai departe.

Distribuie pe Facebook
mai multe