1 aprilie in lumea auto: Cele mai reusite glume ale producatorilor

1 aprilie in lumea auto: Cele mai reusite glume ale producatorilor
Departamentele de creatie ale producatorilor auto s-au intrecut si anul acesta in pacaleli, ziua de 1 aprilie aducandu-ne glume care mai de care mai amuzante. Iata-le si pe cele ce au tinut capul de afis, ordonate in mod alfabetic.
Distribuie pe Facebook
  • Audi lanseaza scaunul de birou autonom si editia speciala A8 cu aragaz inclus

Germanii de la Audi ne-au demonstrat si anul acesta ca se pricep de minune la glume, producatorul de automobile din Ingolstadt anuntand cu ocazia zilei pacalelilor scaunul de birou complet autonom. Acesta ofera un motor electric de 6 kW, beneficiaza in standard de sistemul de tractiune integrala quattro si a fost testat in tunelul de vant pentru un maximum de eficienta aerodinamica.

Surprizele nu aveau insa sa se opreasca aici, germanii de la Audi venind si cu o a doua propunere inedita: o editie speciala a limuzinei A8, destinata exclusiv pietei auto din Japonia si dotata cu toate cele necesare gatirii... celui mai bun orez din lume. In plus, interiorul a fost redecorat cu tatami, meniul incheindu-se in cele din urma cu lingurile speciale, branduite cu logo-ul producatorului de automobile din Ingolstadt.

1 aprilie in lumea auto

  • BMW si gluma devenita realitate

Cea mai reusita gluma de 1 aprilie nu a fost intocmai o gluma. Si asta pentru ca farsa pregatita de BMW a devenit realitate pentru femeile care au ales sa se lase pacalite de oficialii producatorului bavarez de automobile. Acum, cele doua impart un exemplar Seria 1 nou-nout...

  • Lexus lanseaza optiunea Japanese Garden pentru modelele GS si LS

Dupa trei ani de dezvoltare si testare intensa, alaturi de cei mai experimentati horticultori ai planetei, oficialii Lexus prezinta cu mandrie pachetul Japanese Garden. Rezervata exclusiv modelelor GS si LS, optiunea in cauza include diferite specii de orhidee din Tara Soarelui Rasare pentru decorul mai multor detalii de la nivelul interiorului - precum consola centrala sau cotiera posterioara.

1 aprilie in lumea auto1 aprilie in lumea auto

  • Mercedes prezinta noul Sprinter 63 AMG S

Dupa lansarea primului coupe cu patru usi al planetei, Mercedes surprinde industria auto cu... prima duba de inalta performanta din industria auto. Noul Sprinter 63 AMG S, caci despre acesta este vorba, gazduieste in compartimentul motor o unitate V8 bi-turbo de patru litri si 510 cai putere.

Asta in timp ce departamentul stilistic impresioneaza in mod special prin prizele supradimensionate caracteristice spoilerului fata, respectiv prin aripile laterale proeminente, ce gazduiesc jante cu design in cinci spite duble.

1 aprilie in lumea auto

  • Skoda se apuca de construit... barci de viteza

Implicarea producatorilor de automobile in industria nautica nu mai reprezinta chiar o noutate absoluta insa, sinceri sa fim, nu ne-am fi asteptat ca pana si cehii de la Skoda sa se apuce de proiectat barci de viteza.

Ei bine, iata ca ne-am inselat: VisionSea este numele primei (astfel de) creatii a companiei din Mlada Boleslav, creatie care se lauda atat cu un design inspirat de concept car-ul VisionC, cat si cu un sistem de propulsie hibrid - ce lucreaza impreuna cu o cutie DSG in sase rapoarte.

1 aprilie in lumea auto

Pentru cei care vor sa ramana cu picioarele pe pamant, dar la fel de invidiati de semenii lor, cehii de la Skoda anunta pachetul ShadeChange pentru ultima generatie a modelului Fabia. Conform oficialilor companiei din Mlada Boleslav, optiunea in cauza permite schimbarea culorii fiecarui panou al caroseriei prin simpla atingere a ecranului tactil ce insoteste sistemul de infotainment.

1 aprilie in lumea auto

  • Tesla introduce tehnologia care permite evitarea amenzilor de parcare

Americanii de la Tesla revolutioneaza inca o data industria auto, cea mai noua gaselnita a producatorului de automobile electrice din Silicon Valley constand intr-un sistem automat ce permite evitarea amenzilor de parcare.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze 1 aprilie in lumea auto
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 2 Aprilie 2015