A auzit atat de des ca masina lui e construita ca un tanc incat... chiar a transformat-o intr-un tanc

A auzit atat de des ca masina lui e construita ca un tanc incat... chiar a transformat-o intr-un tanc
  • Posesorul unui Volvo V70 si-a transformat masina in tanc
  • Vechiul break suedez a primit noi panouri de caroserie
  • Plafonul a fost ornat cu un portbagaj transformat in turela
Distribuie pe Facebook

Impins de la spate de frecventa cu care auzea ca masina lui a fost construita sa reziste ca un tanc, un proprietar al vechiului Volvo V70 a luat decizia de a-si transforma break-ul suedez in... tanc.

In timp ce unii si-ar fi indreptat atentia mai degraba catre un nou set de jante sau, de ce nu, inspre cateva accesorii functionale, proprietarul acestui Volvo V70 a tinut sa opteze pentru un tuning... cu adevarat unic.

De fapt, omul nostru a luat decizia de a transforma zicala "construita ca un tanc", zicala care i se atribuie frecvent vechiului break suedez, in ceva mai palpabil, dupa cum reiese si din urmatoarea fotografie.

Este vorba, mai precis, despre un Volvo V70 care a primit noi panouri la nivelul caroseriei, dar si patru roti false de fiecare parte a acesteia, astfel ca acum aduce, la propriu, cu un... tanc, in cazul in care nu te-ai prins deja.

Tratamentul inedit la care a fost supus vechiul break suedez cuprinde inclusiv o turela, realizata cel mai probabil pe baza unui portbagaj exterior si vopsita apoi, asemeni celorlalte detalii, in culori de camuflaj.

Un alt element care apropie si mai mult acest Volvo V70 de un tanc este modul in care se conduce: exact ca respectivul vehicul militar, "multumita" kilogramelor in plus si coeficientului in minus adus de modificarile cu pricina.

Volvo V70 transformat in tanc

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 25 Octombrie 2017