Aceasta fata nevinovata a mancat aripa unui Aston Martin de 100.000 Euro

Aceasta fata nevinovata a mancat aripa unui Aston Martin de 100.000 Euro
  • Un britanic si-a dat spre adoptie cainele, dupa ce patrupedul i-a ros bolidul de lux
  • Conform primelor informatii, pagubele inregistrate se ridica la aproape 4.000 de euro
  • Din fericire insa, Aston Martin-ul DB9 Volante lasat fara aripa era asigurat
Distribuie pe Facebook

Un britanic a fost nevoit sa isi dea spre adoptie cainele, dupa ce patrupedul i-a ros bolidul de lux, un Aston Martin in valoare de aproape 100.000 de euro.

Nici in cele mai negre cosmaruri nu si-ar fi imaginat britanicul Royston Grimstead ca va ajunge sa pateasca una ca asta. Barbatul, in varsta de 42 de ani, a fost pur si simplu socat atunci cand a ajuns acasa si a descoperit ca patrupedul sau, un metis femela de border collie cu spaniel, i-a ros pur si simplu o bucata din aripa dreapta fata a Aston Martin-ului DB9 proprietate personala, in valoare de 100.000 de euro.

Nefericitul pagubit, originar din Chedzoy, Somerset, le-a declarat jurnalistilor de la Daily Mail ca ideea de a-si da cainele ii venise mai demult, din cauza faptului ca Luce nu se intelegea cu celalalt caine al sau, insa paguba facuta la bolidul de lux a fost picatura care a umplut paharul.

Aston Martim DB9 ros de caine

"Am ajuns acasa si am vazut-o (n.r. Luce) acoperita cu ceva alb, atunci am crezut ca a prins o pasare, iar acele lucruri albe ar putea fi penele, insa era fibra de sticla de la masina. Apucase sa roada o bucata destul de mare. Pur si simplu am ras. Ce puteam face altceva? Nu sunt un tip plangacios si ea stia ca facuse ceva rau, pentru ca i-am vazut expresia fetei si parea vinovata", a explicat britanicul.

Un expert in comportamentul cainilor crede ca patrupedul a facut acest gest deoarece a devenit stresat fiind lasat singur acasa. Totusi, este pentru prima data in cei trei ani, de cand Royston Grimstead o are pe Luce, cand animalul are un asemenea comportament.

"Am dat-o a doua zi. Nu le-am spus noilor stapani ce mi-a facut, insa ma astept ca, atunci cand vor auzi, sa mi-o aduca pe Luce inapoi", a mai spus britanicul.

Aston Martim DB9 ros de caineAston Martim DB9 ros de caine

Din fericire pentru el, Aston Martin-ul DB9 Volante, pe care il cumparase in urma cu 15 luni, era asigurat, iar paguba, in valoare de aproape 4.000 de euro, va fi suportata de compania de asigurari.

Si in Romania a fost un caz asemanator

Intamplarea britanicului nu este singulara. Recent, un tanar craiovean si-a gasit si el aripa masinii parcate in fata blocului roasa de o haita de caini maidanezi. Paguba se ridica la aproximativ 4.000 de lei, iar barbatul este hotarat sa dea in judecata autoritatile locale.

Aston Martim DB9 ros de caine

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Aston Martim DB9 ros de caine
mai multe