Aparitie inedita la 4TuningDAYS - Hovercraft!

Aparitie inedita la 4TuningDAYS - Hovercraft!
Cu siguranta ati mai vazut aceste masinarii ciudate si amuzante in acelasi timp, care plutesc pe o perna de aer. Dar sigur nu ati mai vazut un Hovercraft pentru o singura persoana, care sa efectueze manevre inedite si care te poate duce chiar si la cumparaturi, fara sa simti gropile din asfalt!
Distribuie pe Facebook

O aparitie inedita la 4TuningDAYS, aparatul Hovercraft pentru o singura persoana, care nu tine cont de gropile lasate in urma zapezii si te poate plimba oriunde, pe orice tip de teren, gheata sau zapada.


Hovercraft-ul este un vehicul care se ridica de la sol cu ajutorul unui vartej de aer creat dedesubt si este manevrat inainte cu ajutorul unei elice situata in spate.


Controlul Hovercarft-ului se face prin ghidarea aerului catre spate si aplecarea conducatorului spre stanga sau dreapta in functie de locul unde doreste sa ajunga.


De obicei nu dispune de frane iar oprirea se efectueaza prin intoarcere completa, in viteza sau prin oprirea motorului, dar in cazul nostru exista si un sistem de franare prin actionarea unor perii de plastic.


Cu aceste Hovercraft-uri se pot efectua deplasari in spatii foarte inguste si te poti roti pe loc, stanga sau dreapta foarte repede. Prind 35 Km/h.


Este fantastic iar senzatiile sunt ireale. Sa poti pluti, sa poti levita, sa simti ca daca te apleci putin spre dreapta, te duci intr-acolo, fara sa faci nici un alt efort sau sa simti cum pur si simplu te impinge vantul.

Testeaza la 4TuningDAYS senzatiile tari pe care ti le ofera aparatul Hovercraft!

Mai multe detalii despre aparat, pe www.hoverland.ro

Hovercraft

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 2 Martie 2010