Arta pe 4 roti: Maybach Brand by David LaChapelle

Arta pe 4 roti: Maybach Brand by David LaChapelle
Cat de disperat dupa publicitate trebuie sa fii ca sa te "inhaitezi" cu un artist specializat in nuduri? Se pare ca Maybach-Disperat. Producatorii de automobile au format echipa cu artistul David LaChapelle pentru o expozitie in Miami Beach.
Distribuie pe Facebook
Fotografiile reprezinta, aparent, o orgie din anii '30. Daca nu ai facut-o deja, iti poti clati ochii acum: in cateva poze apar clasicul Zepeelin DS 8 si versiunea 2010 a Maybach Zeppelin-ului.

Brand Managerul Maybach, Patrick Marinoff, e incantat de idee. Potrivit acestuia, intregul staff este onorat ca un artist precum David LaChapelle a ales sa interpreteze in acest mod brandul Maybach. Aceste imagini ar crea, de fapt, o noua imagine asupra brandului.

Iata video-ul de Making-of:


Daca Wilhelm Maybach, fondatorul marcii auto, ar fi la fel de mandru nu vom sti niciodata, insa. Cert e ca dupa ce vor fi expuse la muzeul Art Basel din Miami Beach, fotografiile vor circula pe la numeroase muzee si galerii de arta din toata lumea. In final, fotografiile vor fi gazduite de Daimler Art Collection din Germania.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 9 Decembrie 2009