"Asta da primire". Mai multe masini Kia au fost lasate fara roti la doar cateva ore dupa ce au ajuns la dealer

"Asta da primire". Mai multe masini Kia au fost lasate fara roti la doar cateva ore dupa ce au ajuns la dealer
  • 14 exemplare ale SUV-ului sud-coreean Kia Niro au ramas fara roti in Olanda
  • Masinile au fost descaltate la doar cateva ore dupa ce au ajuns in curtea dealer-ului
  • Hotii olandezi au devenit faimosi dupa ce au lasat mai multe Porsche-uri fara faruri
Distribuie pe Facebook

Jantele de Kia Niro par sa fie la mare cautare zilele acestea, nu mai putin de 14 exemplare ale SUV-ului sud-coreean ramanand "desculte" la doar cateva ore dupa ce au ajuns in curtea unui dealer auto din Olanda.

Cu doar cativa ani in urma, intreaga planeta se amuza si, totodata, ingrozea la auzul vestii ca mai multe Porsche-uri Cayenne si Panamera au ramas fara blocurile optice din dotare, pe motiv ca acestea ar fi perfecte pentru... cresterea marijuanei.

Intamplarea cu pricina avea ca protagonisti principali hotii din Olanda, aceeasi magnifica Tara a Lalelelor oferindu-ne recent o noua situatie comica dar, in acelasi timp, dureroasa, in functie de unghiul din care ai avut norocul sa privesti.

Vorbim, mai exact, despre furtul a nici mai mult, nici mai putin de 56 de roti, victime ale evenimentului in cauza fiind 14 exemplare ale SUV-ului sud-coreean Kia Niro, care ajunsesera in curtea dealer-ului pagubit cu doar cateva ore inainte de a ramane desculte.

Politia olandeza a deschis deja o ancheta in acest sens, insa conducerea showroom-ului lasat cu masinile pe butuci nu mai spera la recuperarea celor 14 seturi de jante - chiar daca ofera o recompensa in schimbul unor informatii care sa ajute la rezolvarea cazului.

Revenind acum la Kia Niro, tinem sa reamintim ca SUV-ul sud-coreean este disponibil la vanzare intr-o singura versiune de motorizare, in speta un benzinar de 1.6 litri, care lucreaza alaturi de un motor electric pentru o putere maxima de 141 CP.

O transmisie DCT cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata completeaza pachetul tehnic, pe cand lista cu dotari include tapiterie din piele, scaune incalzite si ventilate, ecran tactil cu diagonala de pana la opt inch si asa mai departe.

Kia Niro fara roti

Kia Niro fara roti

Kia Niro fara roti

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 28 Iulie 2016