Au avut parte de surpriza vietii lor. Clientii acestei masini au primit un sistem de navigatie cu harta planetei Marte

Au avut parte de surpriza vietii lor. Clientii acestei masini au primit un sistem de navigatie cu harta planetei Marte
  • Primii clienti ai noului Model 3 au avut parte de o surpriza neobisnuita
  • Cel mai ieftin automobil de la Tesla se lauda cu harta planetei Marte
  • Display-ul de 15 inch poate fi transformat inclusiv intr-o plansa alba
Distribuie pe Facebook

Imediat ce isi vor incheia aventura pe Planeta Rosie, soferii sunt asteptati cu masina pe Pamant, pentru o iesire la restaurant sau, de ce nu, la film.

Nebunia creata in jurul celui mai ieftin automobil din istoria companiei Tesla continua astazi cu un nou episod. Episod care ne dezvaluie unul dintre marile secrete ale proaspat lansatului Model 3.

Vorbim, mai exact, despre o functie inedita a sistemului de infotainment, care proiecteaza pe display-ul tactil de 15 inch harta planetei Marte. De asemenea, masina este transformata in roverul Curiosity.

Odata ce s-au saturat de aceasta 'chichita', soferii noului Model 3 pot arunca o privire asupra statusului rachetei Space X. Sau, daca se simt inspirati, apucat de... scris opezii, pictat tablouri etc.

Revenind acum la partea serioasa a celui mai ieftin automobil din istoria companiei Tesla, reamintim ca acesta porneste in State de la 35.000 de dolari. Versiunea de baza ofera o autonomie de 354 de kilometri.

Clientii au la dispozitie, de asemenea, si o varianta capabila sa parcurga pana la 498 de kilometri cu o singura incarcare a bateriei. In situatia data, nota minima de plata in cazul noului Model 3 pleaca de la 44.000 de dolari.

Intre cele doua optiuni exista mai multe diferente inclusiv la nivel de performanta. Cea mai ieftina sprinteaza pana la 96 km/h in 5.6 secunde si atinge o viteza de 209 km/h, pe cand configuratia de top anunta un 5.1 secunde si 225 km/h.

Anul viitor, noul automobil al companiei Tesla va primi si o configuratie cu doua motoare electrice si un sistem de tractiune integrala. Atat pretul de vanzare, cat si specificatiile tehnice ale acestui modelul raman un mare mister.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 3 August 2017