Au pupat o masina timp de 50 ore. Motivul este unul incredibil

Au pupat o masina timp de 50 ore. Motivul este unul incredibil
  • Americanii au organizat recent un concurs extrem de... atipic
  • Participantii au fost invitati sa pupe o masina timp de 50 ore
  • Marele premiu a constat intr-o Kia Optima LX de 22.200 dolari
Distribuie pe Facebook

Cat de departe ai fi dispus sa mergi pentru a castiga o masina nou-nouta, in valoare de peste 20.000 de dolari?

A fost mare nebunie la sfarsitul saptamanii trecute in America. Postul de radio KISS FM si dealer-ul Southwest Kia au organizat impreuna un concurs mai putin obisnuit, ce invita participantii sa... pupe caroseria unei masini timp de 50 de ore.

La fiecare ora petrecuta cu buzele lipite de plasticul, metalul sau cauciucul unei Optima LX in valoare de 22.200 de dolari, cei 20 de curajosi care au intrat in aceasta inedita competitie primeau cate o pauza de minute. Pentru mancat, hidratat sau altele.

Potrivit organizatorilor, impresionantei provocari i-au tinut piept nu mai putin de sapte persoane. Drept urmare, castigatorul concursului organizat de postul de radio KISS FM si dealer-ul Southwest Kia a trebuit sa fie ales prin... tragere la sorti.

Marele premiu a fost adjudecat, intr-un final, de Dilini Jayasuriya din orasul texan Austin. Ceilalti sase finalisti au fost consolati cu bilete la spectacolele unor mari artisti, printre care si Justin Timberlake, respectiv Bruno Mars.

Despre Kia Optima

Disponibila peste Ocean in schimbul unei sume minime de 22.200 de dolari, noua Kia Optima propune in versiunea de baza LX o motorizare aspirata de 2.4 litri si 185 de cai putere. Fisa tehnica este completata de o cutie automata in sase rapoarte si tractiune fata.

Echiparea standard include jante din aliaj pe 16 inch, sistem multimedia cu ecran tactil de cinci inch si sase difuzoare, camera pentru marsarier sau pilot automat. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici aerul conditionat sau geamurile cu actionare electrica.

In ceea ce priveste varianta de top a masinii sud-coreene, aceasta porneste de la 36.090 de dolari. Meniul SX Limited include o unitate turbo de doi litri si 245 de cai putere, livrata la randul ei in compania unei automate cu sase trepte de viteza.

Vestile bune continua in cazul de fata cu suspensia sport, jantele pe 18 inch si trapa panoramica oferite fara niciun cost suplimentar. Lucru valabil, de altfel, si pentru trapa panoramica, farurile LED sau sistemul multimedia cu ecran tactil de 8 inch si 10 difuzoare.

Au pupat o masina 50 de ore

Au pupat o masina 50 de ore

Au pupat o masina 50 de ore

Au pupat o masina 50 de ore

Au pupat o masina 50 de ore

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Au pupat o masina 50 de ore
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 25 Aprilie 2017