Au scos imediat camera si l-au pozat de aproape. Ce monstruozitate de Mercedes au prins doi americani in trafic

Au scos imediat camera si l-au pozat de aproape. Ce monstruozitate de Mercedes au prins doi americani in trafic
  • Prima generatie a modelului Mercedes CLS a debutat la inceputul anilor 2000
  • Automobilul german a dat nastere unui nou trend: coupe-urile cu patru portiere
  • Propulsia a fost asigurata de unitati variate, atat pe benzina, cat si pe motorina
Distribuie pe Facebook

Aveai impresia ca noul model sta prost la capitolul design? Stai sa vezi acest CLS de prima generatie, surprins de curand pe strazile Statelor Unite ale Americii...

Mercedes a lansat la sfarsitul anului trecut o noua generatie a modelului CLS, insa modul in care a fost modificata formula celebrului coupe german cu patru usi a starnit numeroase controverse.

Dupa nenumarate dezbateri, internetul s-a pus de acord ca tot originalul arata cel mai bine, dar cu conditia ca acesta sa nu fi fost modificat intre timp de cine stie ce persoana cu gusturi... diferite.

Si ca tot veni vorba de gusturi diferite, urmatorul exemplar se incadreaza cu brio la categoria respectiva, printre principalele sale "atractii" numarandu-se chiar si un set de capace pentru rotile spate.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici prizele de aer false ori... candva faimoasele accente de crom, cele din urma acoperind inclusiv montantii centrali si blocurile optice posterioare.

Despre motorizarea acestei monstruozitati de Mercedes nu avem niciun fel de informatie, exceptand inscriptia CLS 550 - care, daca este reala, indica prezenta sub capota a unei unitati in top cilindri.

Vorbim, mai precis, despre un V8 aspirat natural, de 5.5 litri si aproximativ 388 CP, pe care germanii l-au livrat la momentul respectiv alaturi de o cutie automata si un sistem de tractiune spate.

Mercedes CLS cu capace la roti

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 8 Ianuarie 2018