Avea de ales intre a mai astepta cel putin un an sau a renunta definitiv la ea. A preferat sa si-o construiasca de unul singur

Avea de ales intre a mai astepta cel putin un an sau a renunta definitiv la ea. A preferat sa si-o construiasca de unul singur
  • Un chinez si-a construit propria Tesla Cybertruck
  • Intreaga distractie a durat doua luni de zile
  • Barbatul nu a dat detalii despre motor sau performante
Distribuie pe Facebook

Fa cunostinta cu probabil prima Tesla Cybertruck din China, a carei productie nu a durat decat doua luni de zile.

Dezvelita oficial chiar la sfarsitul anului trecut, cu doar patru saptamani si jumatate inaintea Craciunului, prima Tesla Cybertruck din istorie a reusit sa starneasca numeroase polemici din pricina design-ului sau angular. Nu toti s-au arat insa deranjati de aspectul exterior tipic unui echer, peste 500.000 de persoane platind pana in februarie un avans de 100 de dolari pentru a-si trece numele pe lista de clienti potentiali.

La fel ar fi putut face si acest barbat din Republica Populară Chineza, numai ca rabdarea nu pare sa se regaseasca printre punctele lui forte.

Astfel, in loc sa astepte startul productiei in masa a primei Tesla Cybertruck din istorie, operatiune ce ar putea intarzia din princina noului coronavirus, persoana in cauza a trecut direct la treaba si s-a apucat sa-si construiasca propriul exemplar. Intreaga distractie a durat aproximativ doua luni, iar rezultatul final ni se prezinta prin intermediul unui scurt material video, care a adunat deja zeci de mii de vizualizari pe platforma Youtube.

In ceea ce priveste originalul, ei bine... acesta va fi disponibil in mai multe variante de performanta, inclusiv cu trei motoare.electrice sub capota.

Prima Tesla Cybertruck din istorie promite o acceleratie de la 0 la 96 de kilometri pe ora in doar 2.9 secunde, plus o autonomie totala de peste 800 de kilometri in configuratia de top. Dupa cum precizam si anterior, clientii vor mai avea la dispozitie si o versiune Dual-Motor capabila sa parcurga 480+ km cu o singura incarcare a pachetului de baterii, dar si un model cu un singur motor electric si autonomie totala de peste 400 de kilometri.

Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 24 Martie 2020