Primul pick-up de la Tesla a debutat oficial si e diferit de tot ce ai vazut la viata ta. FOTO ca sa te convingi si singur

Primul pick-up de la Tesla a debutat oficial si e diferit de tot ce ai vazut la viata ta. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Elon Musk a prezentat in cursul serii de ieri primul pick-up din istoria companiei Tesla
  • Noul Cybertruck vine cu o caroserie din otel inoxidabil si ofera o capacitate de incarcare de 1.587 de kilograme
  • Propulsia camionetei va fi asigurata de un sistem de propulsie cu pana la trei motoare electrice
Distribuie pe Facebook

Catalogat de multi drept o gluma, noul Cybertruck este cat se poate de real. Ba chiar compania condusa de Elon Musk a inceput sa preia si comenzi, clientii interesati fiind invitati sa depuna o garantie (rambursabila) de 100 de dolari.

In cursul serii de ieri, cu ocazia unui eveniment organizat pe taram californian, Elon Musk a pus capat asteptarii si a dezvaluit oficial primul pick-up din istoria companiei Tesla. Botezat Cybertruck, cel mai nou automobil al americanilor a reusit sa starneasca deja numeroase controverse, in special din pricina design-ului exterior, evident.

La interior, mult anticipata camioneta de peste Ocean vine cu spatiu pentru sase persoane si o plansa de bord a la Model 3, cu toate comenzile integrate in meniul sistemului de infotainment - deservit si de aceasta data de un display tactil de dimensiuni mai mult decat generoase.

Tesla Cybertruck

Din punct de vedere tehnic, primul pick-up din istoria companiei Tesla se poate lauda cu o caroserie din otel inoxidabil, despre care Elon Musk spune ca rezista inclusiv la lovituri cu ciocanul. Inutil de mentionat, propulsia noului Cybertruck este asigurata de un sistem electric, cu unul, doua sau chiar trei motoare, in functie de versiunea aleasa.

Astfel se explica si sprintul de la 0 la 96 de kilometri pe ora in mai putin de trei secunde a modelului de top - la care se adauga un sfert de mila parcurs in doar 10.8 secunde, in timp ce autonomia totala depaseste 800 km in cazul celei mai eficiente configuratii oferite de camioneta americana.

Cu un pret de pornire care variaza intre 39.900 si aproape 70.000 de dolari, noul automobil de peste Ocean vine cu o lungime de 5.885 mm si promite o capacitate de incarcare de pana la 1.587 kg. Productia primului pick-up din istoria companiei Tesla debuteaza in 2021, mai spune Elon Musk, insa cei interesati de Cybertruck pot plati deja un avans.

Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Tesla Cybertruck
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2019