Ce (si-)ar spune masinile anului 2015 daca ar fi femei

Ce (si-)ar spune masinile anului 2015 daca ar fi femei
Chiar daca omul de rand nu schimba masinile ca pe chiloti, acestea apar precum ciupercile dupa ploaie, in numar tot mai mare si in varietate tot mai vasta. Cu linii curbate si voluptuoase sau anorexice si plate, de dimensiuni mai mari sau mai mici, blonde, brune sau roscate...
Distribuie pe Facebook

Desigur, cu totii am facut asta: sa asociem "boturile" masinilor cu figuri umane. As vrea ca azi, in prag de weekend, sa mai facem un astfel de exercitiu de imaginatie si sa transpunem personalitatile masinilor lansate in acest an in suflete de femei, respectiv sa ne imaginam ce strategii de marketing ar imbratisa ele, dac-ar fi sa se vanda singure. Incep eu, da?

Ford F-150

Ce (si-)ar spune masinile anului 2015 daca ar fi femei

Masiva si impunatoare, Ford F-150 e insusi spiritul casnic american. Trebuie doar sa te uiti la ea si vezi o femeie cam rubensiana, care te-asteapta acasa cu facaletul amenintator in mana, pentru ca ea are doua joburi si se ocupa si de copii, iar tu ai fost din nou la bere, porcule.

De fapt, daca-i dai o cheie si turezi putin motorul o si auzi spunand: "Eu dau din coate sa platesc facturile si ma zbat din rasputeri pentru ca toate sa mearga, iar tu treci pe-acasa doar cand ai chef, eventual intri si cu pantofii plini de noroi pe covor si te servesti cu cai putere cand ai tu chef, de parca totul ti s-ar cuveni!"

Jeep Renegade

Ce (si-)ar spune masinile anului 2015 daca ar fi femei

Asta-i preferata mea, recunosc. Personificata, o percep drept o tipa miniona si cu ochi frumosi, cu gambe nu neaparat subtiri, dar cu picioare extrem de bine proportionate, totusi. E libertina si independenta, nu-i prea pasa de ce zice lumea si e destul de zen in cea mai mare parte a timpului.

Daca te uiti in ochii (farurile) ei, s-ar putea sa-ti spuna ca te iubeste, dar asta doar pentru ca se intampla sa fii tu acolo. Ar putea fi oricine altcineva in locul tau si tot l-ar iubi. Traieste intens si-o auzi des in weekend-uri "Mergem in Vama sau pe munte? Parca am chef de ceva aventura, dar fara sa renunt la timpul meu de relaxare. Aduc eu iarba, da, ne vedem in parcare."

Chevrolet Trax

Ce (si-)ar spune masinile anului 2015 daca ar fi femei

Nu-i neaparat mica, dar e jucausa cat cuprinde. Farurile-alea par sa dea din gene a flirt, iar surasul mastii radiatorului iti sporeste parca energia pozitiva. "Sarim coarda? Vizitam parintii? Iesim cu prietenii? Am o idee, hai sa te duc intr-un loc dragut de unde putem numara stelele!".

E usor romantica, ce-i drept, dar n-ai cum sa nu te molipsesti de vitalitate. Si e asa simpatica fara sa se straduiasca prea mult, pur si simplu e-n firea ei sa fie draguta cu toata lumea, poate si de-asta nu e foarte luata in serios.

Lexus NX

Ce (si-)ar spune masinile anului 2015 daca ar fi femei

Miau, corporatista absoluta! Adica si-a depasit deja conditia de corporatista oarecare, nu se mai imbraca in negru si are succes, indiferent ce-ar face. Ii place sa frecventeze locuri luxoase, dar nu-si da check-in, e deja la un alt nivel. Si nici nu poarta haine de firma cu vreun indiciu in ceea ce priveste brandul la vedere.

E stapana pe ea si stie ca poate avea orice proprietar - pardon, barbat! - isi doreste, dar nu se lasa usor si stie exact ce vrea. Daca te-a luat la o tura (test drive), sunt sanse mari ca atunci cand va treziti sa-ti spuna "A fost ok, acum poti pleca acasa. Te mai sun eu."

Porsche Macan

Ce (si-)ar spune masinile anului 2015 daca ar fi femei

De frumoasa, e frumoasa de pica. Desigur, s-a ajustat pe ici, pe colo, cu oarece botox, silicon, bronz organic si extensii de par, dar discret si fara prost gust. Stie ca excesele nu-s apreciate. E o party girl, dar isi alege cu mare atentie anturajele si nu se imbata niciodata la petreceri.

De fapt, e putin rautacioasa si-i place sa rada de ceilalti cand fac asta. In sinea ei, desigur, pentru ca n-ai sa vezi niciodata o adevarata lady mistocarind sau barfind. "Sunt superioara voua, dar imi place sentimentul de-a cunoaste indeaproape toate paturile soiale", isi zice tot siesi in fiecare dimineata, cand se-admira-n oglinda.

Mercedes S-Class Coupe

Ce (si-)ar spune masinile anului 2015 daca ar fi femei

E-atat de frumoasa, ca nu poate sa-si ia ochii de la ea insasi. Natura a-nzestrat-o cu toate calitatile, are un corp perfect, ochi migdalati si mari, plus buze carnoase, iar parul lung ii straluceste-n razele soarelui.

E mai frumoasa decat Angelina Jolie, Sofia Vergara si Cara Delevigne la un loc si stie asta. Isi face zilnic sute de selfie-uri, dar nu pentru ca ar avea ceva de demonstrat, le tine pentru ea. Daca o vei vedea pe strada, iti va spune "Stiu ca ma vrei" si va trece pe langa tine, lasandu-ti in suflet un gol imens.

Sinziana Patru

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ce (si-)ar spune masinile anului 2015 daca ar fi femei
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 10 Iulie 2015