Cea mai tare jucarie pentru copiii cuminti - Hot Wheels Video Racer

Cea mai tare jucarie pentru copiii cuminti - Hot Wheels Video Racer
Daca cumva ai vreun baietel cuminte acasa si s-a saturat de jucariile banale si de machete auto, iata ce-i poti cumpara: o masinuta Hot Wheels cu camera video incorporata cu care se va distra la maximum! Poate face curse pe diverse trasee si poate revedea cum a mers masina, ce accidente a facut si cum s-ar vedea de la bordul unei masini reale.
Distribuie pe Facebook

Site-ul DadDoes.com a realizat un review la o jucarie interesanta, mai ales pentru pasionatii de masini, viitori soferi. Este vorba de o masina marca Hot Wheels model Video Racer, care are incorporata o camera video, un ecran LCD minuscul, memorie interna si o mufa USB.

Chiar daca nu esti copil, poti si tu sa faci un circuit pentru masina, poti simula accidente sau poti sa vezi ce inseamna sa mergi cu o viteza uriasa. Pui masinuta sa faca toata treaba si ulterior te uiti la filmuletul inregistrat. Clipul realizat da impresia ca esti la volanul unei masini reale, dar care merge mult mai tare. Masinuta filmeaza in format 640x480 la 30 fps sau la 320x240 la 60 fps.

Si daca nu esti foarte convins de functiile high-tech video ale acestei jucarii interesante, asa cum ii sta bine oricarui gadget destinat americanilor, mai are si alta functie: cu un adaptor special, poti folosi camera ca si o camera portabila, pe care o tii la mana, inregistrand tot ce vrei, cum ar fi plimbari cu bicicleta, etc.

Jucaria costa $59,99 de dolari si poate fi comandata pe internet.

Hot Wheels Video Racer

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 10 Iunie 2011