Cine-a zis ca masinile sport nu sunt practice? Uite aici un tip care isi cara canapeaua cu Corvette-ul!

Cine-a zis ca masinile sport nu sunt practice? Uite aici un tip care isi cara canapeaua cu Corvette-ul!
  • Un american a fost surprins carand canapeaua pe un Corvette
  • Imaginile din trafic au facut deja inconjurul internetului
  • Evenimentul cu pricina a fost inclusiv filmat
Distribuie pe Facebook

Imagini inedite surprinse in traficul american fac zilele acestea inconjurul internetului. Fotografiile in cauza surprind de-aproape un Chevrolet Corvette... carand o canapea.

Disponibil in versiuni cu pana la 755 de cai putere, vechiul Chevrolet Corvette a fost o bruta de masina. Nu insa si una practica, automobilul american pierzand puncte importante la capitolele spatii de stocare, respectiv capacitate de incarcare.

Acest lucru nu inseamna insa, neaparat, ca proprietarii vor avea nevoie de o duba in cazul unui transport de mobila. Ba din contra.

Chiar daca astazi nu se mai fabrica, ultimul Chevrolet Corvette cu motor frontal din istorie ramane in continuare o optiune demna de luat in calcul pentru cei care tocmai si-au cumparat o canapea. Si vor sa o aduca acasa... de unii singuri.

Ori asa reiese din urmatoarele fotografii si filme surprinse de curand. Unde altundeva decat peste Ocean, in traficul american.

Chevrolet Corvette cu canapeaua pe plafon

Chevrolet Corvette cu canapeaua pe plafon

Si daca tot am vorbit despre ultimul Chevrolet Corvette cu motor frontal, mai ca ar fi pacat sa nu deschidem o scurta discutie si despre primul cu propulsor central. Noul C8, al carui V8 de 6.2 litri ofera 495 de cai in varianta de baza.

Poate partea putin pentru un astfel de model, insa nu este deloc. Tine cont ca masina americana atinge 96 km/h in <3 secunde.

Inainte ca primele exemplare Chevrolet Corvette C8 sa ajunga pe strazi, ne intoarcem la vechiul C7 si a sa canapea montata pe plafon. Avem de urmarit un scurt filmulet care surprinde respectivul automobil in plina actiune.

Vezi această postare pe Instagram

When she kicks you out of her house but you bought that couch 😎 #takeitback #downforce

O postare distribuită de Sascha 🚘 Denver CO (@dropout_c7) pe Aug 29, 2019 la 5:02 PDT

Distribuie pe Facebook
mai multe