Cu nemtii nu e de joaca: politistii i-au confiscat BMW-ul din cauza unui film mai vechi de pe Facebook

Cu nemtii nu e de joaca: politistii i-au confiscat BMW-ul din cauza unui film mai vechi de pe Facebook
  • Un sofer din Germania a ramas fara pretiosul lui BMW i8
  • Autoritatile i-au confiscat bolidul din pricina unui film mai vechi
  • Barbatul a ramas inclusiv fara permisul de conducere
Distribuie pe Facebook

Potrivit autoritatilor din Germania, automobilul bavarez ar fi primit inclusiv cateva modificari ilegale.

Cu nemtii nu este de joaca, dupa cum a descoperit de curand, pe propria piele, posesorul unui BMW i8 din Germania. Mai precis, in luna februarie, politistii au dat peste un material video in care proprietarul automobilului bavarez participa la o cursa ilegala, filmul cu pricina surprinzand inclusiv momentul cand acesta depasea 200 km/h pe o portiune de drum cu limita de viteza la jumatate, de 100 km/h.

Desi postarea de pe Facebook fusese facuta in urma cu aproximativ jumatate de an, autoritatile au continuat ancheta si, recent, au batut la usa soferului dornic de adrenalina si senzatii tari pe drumurile publice.

Potrivit informatiilor obtinute de presa locala, politisti din Germania i-au confiscat bolidul barbatului in varsta de 40 de ani, nu inainte insa de a-i aduce la cunostinta ca unele modificari primite de automobilul bavarez sunt ilegale. Aparent, oamenii legii au reclamat prezenta in peisaj a unor extensii pentru aripi, dar si aparitia unei suspensii pe aer, ce a ingreunat urcarea respectivului BMW i8 pe autoplatforma.

Intr-un final, pentru ca meniul sa fie complet, autoritatile l-au mai lasat si fara permis pe dornic soferul de adrenalina si senzatii tari pe drumurile publice, doar ca nimeni nu stie cu exactitate pentru cat timp.

BMW i8 confiscat

BMW i8 confiscat

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 30 Martie 2020