Cumperi acum o copie a acestui joc video si primesti cadou... o Mazda MX-5 reala

Cumperi acum o copie a acestui joc video si primesti cadou... o Mazda MX-5 reala
  • Japonezii de la Polyphony Digital ofera in Taiwan un pachet Gran Turismo Sport Super Bundle
  • Meniul cu pricina include un TV Sony Bravia 4K, o consola PS4 Pro, volan si scaun de curse, plus tehnologie VR
  • Cea mai interesanta parte a acestei oferte o reprezinta insa... un exemplar Mazda MX-5
Distribuie pe Facebook

Dupa saptamani si luni intregi de asteptare, japonezii de la Polyphony Digital au lansat intr-un final pe piata noul joc video Gran Turismo Sport.

Ca si alti producatori - rivali sau nu, japonezii de la Polyphony Digital au decis sa ofere noul joc video Gran Turismo Sport in mai multe versiuni de 'echipare'. Cea mai interesanta dintre toate are ca piata de desfacere Taiwanul si se vinde impreuna cu... o Mazda MX-5 reala.

Pe langa un exemplar al celebrului roadster cu tractiune spate, optiunea Super Bundle mai cuprinde si o consola PlayStation 4 Pro sau un televizor Sony BRAVIA cu panou OLED si rezolutie 4K. Plus pachetul PlayStation VR pentru o experienta cu adevarat memorabila.

Intr-un final, cumparatorii acestei versiuni de 'echipare' a noului joc video Gran Turismo Sport vor mai primi din partea japonezilor de la Polyphony Digital si un scaun Apiga AP1, din care sa manevreze volanul Thrustmaster T-GT. Volan inclus, de asemenea, in pretul de vanzare.

Si daca tot veni vorba despre pretul de vanzare, ei bine... optiunea Super Bundle este disponibila pentru nu mai putin de 1.398.000 de dolari taiwanezi sau putin peste 46.000 de dolari la cursul valutar al zilei de astazi. In plus, clientii vor fi selectati prin intermediul unei loterii.

Revenind acum la cea mai interesanta 'piesa' a acestui pachet, respectiva Mazda MX-5 ofera o cutie manuala si un exterior finisat in nuanta metalizata Soul Red. Celebrul roadster cu tractiune spate va ajunge la clientii impresonantului GT Sport Super Bundle in martie 2018.

Gran Turismo Sport Super Bundle

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 18 Octombrie 2017