Dacia anunta Editia Limitata Logan Dedicatie, pentru a omagia Dacia 1310

Dacia anunta Editia Limitata Logan Dedicatie, pentru a omagia Dacia 1310
  • Dacia 1310 Dedicatie omagia 40 de ani de la aparitia modelului 1300
  • Logan Dedicatie va fi vandut exclusiv in Romania
  • Dacia Logan Dedicatie
Distribuie pe Facebook

Dacia a lansat in 1999 editia limitata Dacia Dedicatie, un autoturism bazat pe modelul 1310 Berlina, dar dotata cu motor de 1.4 si cateva imbunatatiri estetice. Acum, pentru a omagia acest model, Dacia lanseaza pe piata o editie limitata de Logan numita tot Dedicatie.

Dacia a anuntat astazi ca urmeaza sa lanseze pe piata o editie limitata, prima pentru noua generatie de Logan, numita Dedicatie. De aceasta editie limitata se vor bucura atat Dacia Logan sedan, cat si Logan MCV. Acest model cu totul special isi propune sa omagieze editia limitata lansata pe piata de Dacia in 1999, modelul 1310 Dedicatie. Acesta, cand a fost lansat, sarbatorea 40 de ani de cand Dacia 1300 a inceput sa fie fabricata in Romania, in 1969.

Modelul Logan Dedicatie va fi exact ca si berlina de altadata: va fi vanduta intr-o combinatie de culori gri deschis cu gri inchis, va avea jante de aliaj, folie solara pe toate geamurile si inscriptii laterale dedicate. Logan Dedicatie se va vinde exclusiv in Romania intr-un numar total de 2000 de automobile: 1000 sedan si 1000 model MCV. In plus, la fel ca si masina lansata pe piata acum mai bine de 15 ani, noul Logan Dedicatia nu va avea aer conditionat, nici geamuri electrice si nici airbaguri. Iar motorizarea va fi tot de 1.4 benzina aspirat, dintr-un lot vechi de propulsoare a vechii generatii de Logan.

"Dacia 1310 Dedicatie a avut un succes nebun pe piata romaneasca, fabrica din Mioveni reusind sa vanda toate cele 800 de autoturisme lansate pe piata in 1999. Astazi, acest model este unul clasic, de colectie, iar cele care mai au tabla intacta, fara gauri mari de rugina, se pot numara pe degetele de la o mana", spun oficialii Grupului Dacia-Renault.

Acest model special, menit sa ne duca cu gandul la trecutul marcii Dacia, isi va face lansarea oficiala peste cateva luni. Se zvoneste chiar ca sefii grupului Renault isi doresc sa faca dezvaluirea oficiala in toamna, in cadrul Salonului Auto de la Paris. Oricum, Dedicatie este special pentru romani si, chiar daca viitorii clienti nu se vor mai bucura de aer conditionat sau alte dotari de confort si siguranta, acestia vor fi nevoiti sa plateasca mai mult. Pretul pentru unul din cele 2000 de exemplare va fi de 16.700 pentru varianta berlina si 17.500 pentru un MCV.

Distribuie pe Facebook
mai multe