Dacia Duster la datorie: SUVul romanesc salveaza un Porsche Macan ramas blocat!

Dacia Duster la datorie: SUVul romanesc salveaza un Porsche Macan ramas blocat!
  • Un Porsche Macan a ramas blocat in timpul unui test in off-road
  • Crossover-ul german a fost salvat de o Dacie Duster pre-facelift
  • Incidentul a avut loc in cadrul unui eveniment organizat in Maroc
Distribuie pe Facebook

Un Porsche Macan ramas blocat in timp ce incerca sa impresioneze presa de specialitate cu privirile la calitatile sale in off-road a fost salvat de o... Dacie Duster.

Dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles desfasurat in toamna anului trecut, primul crossover din istoria Porsche are la baza SUV-ul compact Audi Q5 si ofera o gama de motorizari cu puteri cuprinse intre 258 si 400 CP.

Drept urmare, atunci cand vine vorba de performantele dinamice, noul Macan ocupa un loc fruntas in segmentul din care face parte, versiunea sa de top avand nevoie de numai 4.6 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Dacia Duster vs Porsche Macan

In ceea ce priveste calitatile sale in off-road, ei bine... modelul Porsche Macan nu sta chiar atat de bine precum vor oficialii constructorului din Stuttgart sa credem. Si avem si o dovada care sa demonstreze aceasta afirmatie.

Prezent recent in Maroc pentru a impresiona presa de specialitate cu caracteristicile sale, primul crossover din istoria Porsche nu s-a descurcat prea bine in cadrul probei de rulare in afara terenurilor asfaltate. Ba din contra, un exemplar al noului Macan chiar a ramas blocat in timpul probei de off-road, avand nevoie de ajutor pentru a scapa din formatiunea pietroasa care i-a dat batai de cap.

Ajutor care, spre surprinderea multora dintre jurnalistii prezenti la fata locului, a venit din partea unui crossover mult mai ieftin: o Dacia Duster pre-facelift.

Dacia Duster vs Porsche Macan

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 10 Aprilie 2014