Dacia, partener oficial al Clubului Filatelistilor si Tricotajului din Romania

Dacia, partener oficial al Clubului Filatelistilor si Tricotajului din Romania
  • Filatelistii vor primi doua automobile Dacia Logan MCV
  • Femeile din Clubul Tricotajului vor avea la dispozitie tot un MCV
  • Dacia vrea sa promoveze si alte pasiuni pe cale de disparitie
Distribuie pe Facebook

Dacia, o marca implicata in diverse evenimente culturale in tara noastra, a publicat programul de parteneriate pentru 2014. Clubul Filatelistilor din Romania se va bucura de un parteneriat pentru 2 ani alaturi de Dacia, in care face eforturi comune sustinute pentru promovarea acestui hobby. De acelasi parteneriat se va bucura si Clubul Tricotajului din Romania.

Grupul Dacia a publicat un comunicat conform caruia luna viitoare va demara un program de parteneriate ce au ca scop promovarea unor hobby-uri pe cale de disparitie. Clubul Filatelistilor din Romania va primi pentru 2 ani automobile Logan MCV pentru a se deplasa la diverse simpozioane si expozitii din tara.

"Dacia a fost intotdeauna un partener de nadejde pentru mine. Tin minte de cand aveam 30 de ani, in 1970, m-am dus la posta din comuna cu Dacia 1300 a bunicului. Si functionara de acolo mi-a daruit un plic cu timbre. Asa a luat nastere pasiunea asta pentru filatelie" spune Costica Manolachescu in varsta de 84 de ani, Presedintele Filialei Fieni de Filatelie.

Cei de la Dacia vor pune la dispozitia pasionatilor profesionisti de timbre doua Logane MCV dotate cu motoare dCi de 90 cp. Acestea au portbagajul special modificat pentru a putea primi cutiile cu rafturi in care se depoziteaza clasoarele cu timbre. In plus, portbagajul are o gura de aer prin care intra aerul rece cand porneste sistemul AC, pentru a se bucura de un mediu controlat, deoarece caldura poate dauna celor mai pretioase timbre.

Chiar si cele 86 de doamne distinse din "Clubul Tricotajului Manual cu Andrele de Inox si Lana din Romania" au primit un automobil Dacia nou. Acesta va fi condus de cea mai tanara dintre membre, Constanta Ilinca Brambura din Adunatii Copaceni, judetul Giurgiu. Doamna, care are carnet de la 18 ani, din 1968, este o fosta detinatoare de Dacia break, asadar masina ii vine manusa. Dar pentru ca bateria aparatului auditiv i se terminase, am intrebat-o pe Presedinta Clubului ce parere are despre acest parteneriat de lunga durata:

"Cand am vazut ce tapiterie tare si monotona are la interior aceasta masina, am stabilit cu fetele ca trebuie sa luam masuri. Frosa a realizat covorasul din portbagaj cu ciucurei, iar Marieta si Norocica din Buturugeni au facut huse pentru iarna, din lana, care sa se asorteze cu ornamentele de pe bord. Pot spune ca a fost dragoste la prima vedere intre pasiunea noastra si aceasta masina. Acum ne vom putea deplasa cu tot cu materiale la diverse concursuri, inclusiv la finala pe tara pentru tricot de la Buzias", a declarat Ortansa Calimanesti.

"Dacia a fost intotdeauna o marca romaneasca, dedicata pasiunilor romanesti. Nu este nicio rusine ca Dacia este acolo unde romanul trebuie sa care porcul de Craciun, 50 de saci de cartofi sau 8 tarani care trebuie sa ajunga la lucru inghesuiti. Nu trebuie sa uitam ca trecutul Daciei inseamna munca, sudoare si traditie, iar noua marca Dacia, chiar daca este sub aripa Renault, isi doreste sa duca mai departe curentul muncitoresc-cetatenesc prin promovarea unor pasiuni demult apuse", a declarat oficialul Group Renault, Francois Boulanger.

Distribuie pe Facebook
mai multe