De la rusi vine nebunia! Halloween auto made in Rusia

Da, am trait sa vedem si cum masini capitonate cu par uman isi fac loc in Cartea Recordurilor. La capitolul tuning traznit insa, performanta italiencei care si-a invelit masina in par pare o gluma pe langa ce imagini iti ofera eterna si fascinanta Rusie.
Distribuie pe Facebook

Din Moscova si pana in Omsk, masinile tunate te pot face sa cazi din picioare de ras. Oricum, starea lor ar trebui sa explice si numarul mare de accidente din Rusia. Uite cum arata exemplarele numai bune de plasat intr-o parada auto de Halloween!

Lada, eterna iubire

Lada ramane masina de suflet a rusilor care au prins Uniunea Sovietica in deplinatatea fortelor ei. Iar nostalgicii nu ezita sa ii adauge din cand in cand elemente avangardiste pentru a o scoate in evidenta.

Halloween auto made in Rusia

Iarna ruseasca nu-i ca alta iarna

Nimic nu se compara cu iarna din Rusia. Nici iarna din Canada, nici iarna din Alaska si in niciun caz iarna din China. Asa ca daca esti rus si tocmai ti-ai cumparat un Great Wall, scoate-i grilajul din fata radiatorului si pune-ti un carton sanatos.

Halloween auto made in Rusia

Sau da-i o termoizolatie integrala masinii. S-ar putea sa fie mult mai eficienta decat instalatia de aer conditionat.

Halloween auto made in Rusia

Balsoi Monster truck

Dupa ce de doi ani intruna orice accident filmat pe soselele din Rusia ajunge viral pe internet, se vad si primele masuri de adaptare a masinilor la conditiile de trafic si la starea drumurilor.

Halloween auto made in Rusia

Cel putin intr-un monster truck esti sigur ca nu o patesti ca soferul Ladei Niva de mai jos.

Halloween auto made in Rusia

In ce se transforma Lada

Ai o Lada ramasa de pe vremea bunicului in curte si nu stii in ce sa o transformi? Fii serios, nimic nu se arunca, totul se transforma, iar in cazul unei masini Lada... totul se transforma intr-o tancheta!

Halloween auto made in Rusia

In orice caz, cam asa procedeaza orice taran rus pus pe fapte mari. Modelul de mai jos a fost fabricat anul acesta in trei luni si jumatate in curtea unui gospodar, care a folosit motorul de la Lada, un scaun si piese metalice de la fier vechi. Acesta nu a explicat inca daca are planificata si vreo invazie.

Halloween auto made in Rusia

Lada Gullwing

Da, ti-am spus, Lada-i la putere peste tot in Rusia! Si nu este masina banala pe care ai vazut-o in toate parcarile hotelurilor de la mare in copilarie. Este chiar un autoturism care are si versiuni exclusiviste. Cum ar fi acest exemplar Lada "Gullwing".

Halloween auto made in Rusia

No comment

Modelul de mai jos nu poate fi descris in niciun chip. Nici macar de catre proprietarul sau. Nici de unde incepe, unde se termina si ce ar putea fi. Culoarea, in schimb, este reusita.

Halloween auto made in Rusia

Stilul face diferenta

Pe strazile unui oras mai mic din Rusia, sa ai BMW inseamna sa ai stil. Iar stilul trebuie pus in valoare. Uite, cam asa:

Halloween auto made in Rusia

"Ca sa moara fetili!"

Au si rusii pitipoancele sau pitiponcii lor, dupa cum rezulta din fotografia de mai jos. Asa ca un Hummer roz nu ar trebui sa te faca sa casti ochii a mirare. Se poarta in Rusia si starneste si invidia fetelor.

Halloween auto made in Rusia

E boala veche

Ti se par dusi cu pluta rusii de acum? Stai sa ii vezi pe cei de 1938! Se plimbau pe strazile Moscovei in niste vehicule care ar fi starnit si invidia lui Pininfarina.

Halloween auto made in Rusia

Numai ca acestea erau de fapt modele PU-7 ale masinilor de stropit si curatat strazile pe care municipalitatea le avea in dotare.

Halloween auto made in Rusia

Se trage cortina de fier

Cu asa exemple de "tuning" made in Rusia, incepi sa te simti brusc mandru ca esti roman. Si cel putin criza aparuta dupa incidentele din Ucraina ne fereste de cu virusul relicvelor motorizate de pe strazi. Rusii au tras deja cortina de fier peste o masina occidentala.

Halloween auto made in Rusia

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Halloween auto made in Rusia
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2014