De rasul curcilor. Cum a ramas Lada fara singura sa masina de prezentare

De rasul curcilor. Cum a ramas Lada fara singura sa masina de prezentare
  • Compania Lada se confrunta zilele acestea cu o situatie mai putin obisnuita
  • Rusii au ramas fara singurul XRay pe care-l aveau pentru expozitii si prezentari
  • Automobilul a fost furat chiar de unul dintre membrii echipei de securitate
Distribuie pe Facebook

Compania Lada se confrunta zilele acestea cu o situatie mai putin obisnuita. A ramas fara singurul XRay pe care-l avea pentru expozitii si prezentari.

Nu exista sa treaca o zi fara ca ceva atipic sa se intample in Rusia. Fie ca vorbim de un automobil inghitit de asfalt sau de o bataie cu pumni, picioare si chiar pistoale, mereu este ceva de povestit din tara situata pe harta la est de Romania.

Chiar si asa, incidentul din randurile urmatoare depaseste orice limita a imaginatiei. Nu de alta, dar cine a mai auzit pana acum de furtul unei masini... din fabrica marcii care o produce?

Exact cu aceasta situatie se confrunta compania Lada, care a ramas fara un exemplar XRay estimat la un milion de ruble. Iar ca meniul sa fie complet, se pare ca este vorba despre singurul XRay pe care rusii il aveau pentru expozitii si prezentari.

Date oficiale despre intamplarea in cauza nu au fost inca date publicitatii, insa se pare ca in povestea cu pricina au actionat patru persoane. Doua dintre ele au fost deja prinse de autoritati.

Stai, credeai ca asta e tot? Nu, nici vorba de asa ceva. Dintre cei doi infractori ajunsi pe mainile politiei, ei bine... unul ar face parte din echipa de securitate a fabricii AvtoVAZ din Togliatti - locul de unde a fost furata acea Lada XRay.

Iar daca tot am ajuns la fabrica AvtoVAZ din Togliatti, trebuie spus ca nu este pentru prima oara cand aici au loc astfel de incidente: in februarie au fost furate piese de 20 milioane ruble.

Referitor la modelul Lada XRay, tinem sa reamintim ca avem de-a face cu un crossover low-cost, construit pe platforma B0 a aliantei Renault-Nissan si disponibil alaturi de trei motorizari pe benzina, cu puteri cuprinse intre 106 si 114 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 26 Mai 2016