Hotii nu au limite - s-a furat masina de politie din Suceava

Hotii nu au limite - s-a furat masina de politie din Suceava
Fiind betiv, pe ulite cutreieram si masina de politie o furam! Cam asa a zis un personaj ebriebeat din Dornesti, judetul Suceava, care a furat linistit masina politiei pe la 3:30 dimineata. In cele din urma a fost prins dupa 35 de minute, insa intamplarea este una cel putin hilara.
Distribuie pe Facebook
Un barbat din comuna Dornesti (judetul Suceava), T. Vitalii, in varsta de 41 ani, a furat noaptea trecuta autoutilitara politiei. Avand la dispozitie un set de chei potrivite, el a sustras in jurul orei 3.30 autovehiculul din parcare.
Barbatul a fost prins dupa aproximativ 35 de minute la volanul acesteia pe raza localitatii Straja. Agentii au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar autoutilitara si-a continuat deplasarea, motiv pentru care s-a trecut la urmarirea autoturismului pe o distanta de aproximativ un km pana pe o ulita comunala, unde a fost blocat si oprit.
"Intrucat cel in cauza emana halena alcoolica a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,75 mg/l alcool in aer expirat, dupa care i s-au recoltat probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza se continua cercetarile, suspectul fiind retinut pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile", a declarat Gabriel Pantiru, purtator de cuvant al IPJ Suceava.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 16 Iunie 2011