In sfarsit, primarul Firea ne scapa de rablele celor de la Uber si Taxify si ne lasa cu limuzinele galbene

In sfarsit, primarul Firea ne scapa de rablele celor de la Uber si Taxify si ne lasa cu limuzinele galbene
Pentru ca serviciile de transport persoane exportate de afara, precum Taxify sau Uber nu erau pe placul alegatorului PSD, d-na primar Firea a anuntat ca urmeaza o schimbare in legislatia locala si ca oamenii vor putea folosi numai serviciile ireprosabile, impecabile si fara egal ale TAXI-urilor galbene.
Distribuie pe Facebook

Pentru ca cetateanul alegator este obisnuit cu mirosul de vant, cu cojile de seminte in coltul gurii si cu maneaua in blana in timp ce asteapta in cozi interminabile pe Mihai Bravu, primarul Bucurestiului ia masuri urgente. Adica renunta la serviciile venite de pe alte planete, dintr-o epoca viitoare, precum Taxify sau Uber, in care clientul circula civilizat, elegant, curat si sigur, schimband pur si simplu legea.

In urma unei intalniri pe care Gabriela Firea a avut-o zilele acestea cu cei de la Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (C.O..T.A.R.), a declarat ca urmeaza o schimbare la nivel local. Mai exact, se va interzice folosirea altor mijloace de transport public de persoane cu exceptia taximetrelor licentiate. Si cum masinile Uber sau Taxify nu au aceasta licenta de transport, este clar ca legea viitoare tinteste direct aceste servicii.

Aceasta veste este una extraordinara pentru electoratul PSD, cei care au si votat cu primarul actual care nu are bani pentru parcari si infrastructura, dar ofera milioane de Euro pentru realizarea unor statui si ansambluri culturale ale unor personaje straine care habar nu aveau unde este Romania pe harta. Mai exact, ne vom "pesediza" cu totii, fiind obligati sa utilizam TAXI-urile galbene de la diverse companii dubioase.

In traducere libera, nu vom mai putea folosi automobile curate, care nu bat, care nu troncane, in care miroase frumos si in care avem un plus de siguranta si unde nu trebuie sa folosim bani cash. In schimb, vom fi obligati sa utilizam limuzinele de ultima generatie ale taximetristilor, in care franarea este asigurata mai mult de forta vantului decat de discurile mai subtiri ca hartia igienica, unde bataia planetarei pe ritm de Macarena este la ordinea zilei si in care mirosul de tutun duhneste prin toti porii scaunelor. Unde mai pui ca soferii de masini galbene cu cefe late, transpirati, in slapi si tricou mulat, care fumeaza fara sa te intrebe daca te deranjeaza si care injura la telefon de toti mortii in timp ce pe bancheta din spate se afla o mama cu doi copii, conduc dupa propriul Cod Rutier.

In sfarsit, renuntam la masinile care circula legal si suntem obligati sa folosim automobile care nu au semnalizare, ca TAXI-urile au regim prioritar, masini care merg mai mult pe sina de tramvai decat pe carosabil si care stationeaza mai mult pe trecerile de pietoni decat in parcari regulamentare. In sfarsit, renuntam la civilizatie si revenim la comunism. Exact cum le place lor.

Sondaj

Esti de acord cu anularea Taxify si Uber?

Distribuie pe Facebook
mai multe