La asta nu se astepta nimeni. Uite ce conduce acest sofer de autobuz in timpul liber

La asta nu se astepta nimeni. Uite ce conduce acest sofer de autobuz in timpul liber
  • Cel mai excentric sofer de autobuz vine din China
  • Omul nostru are in garaj un Audi R8 si un Lamborghini Gallardo
  • El este inclusiv membrul unui club al proprietarilor de supercaruri
Distribuie pe Facebook

Un sofer de autobuz dintr-un oras din nordul Chinei a devenit, fara voia lui, cunoscut in lumea intreaga pentru masinile pe care le are in garaj.

Soferul din orasul Taiyuan, provincia Shanxi, conduce in timpul liber un Lamborghini Gallardo si un Audi R8 V10. Mai mult de atat, el este si membrul unui club al proprietarilor de supercar-uri din China.

Inainte sa va faceti bagajele si sa plecati in China pentru a devenit soferi de autobuz, trebuie sa stiti ca barbatul este, de fapt, un om de afaceri de succes, care are mai multe milioane de dolari in cont. Si atunci de unde acest loc de munca? Ei bine, el a declarat ca, pur si simplu, si-a dorit sa practice o profesie normala si asa a ajuns in spatele volanului autobuzului 104.

Orasul unde locuieste barbatul este cunoscut ca un important centru industrial al prelucrarii carbunelui si, mai ales, pentru cultura "tuhao". Chinezii folosesc acest cuvant pentru a-i descrie pe tinerii care s-au imbogatit peste noapte si nu se sfiesc sa-si afiseze in mod opulent bogatia.

In fiecare saptamana, mai multe grupuri formate din tineri cu multe milioane in conturi atrag atentia prin organizarea de diferite evenimente. Luna trecuta a avut loc un show de covor rosu, unde modele din strainatate au fost imbracate in uniformele politiei. La putin timp a fost organizat altul, in care tinerii au blocat drumul cu masinile lor de sute de mii de euro.

La asta nu se astepta nimeni. Uite ce conduce acest sofer de autobuz in timpul liberLa asta nu se astepta nimeni. Uite ce conduce acest sofer de autobuz in timpul liber

La asta nu se astepta nimeni. Uite ce conduce acest sofer de autobuz in timpul liber

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze La asta nu se astepta nimeni. Uite ce conduce acest sofer de autobuz in timpul liber
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 27 Mai 2016