Masina de scoala care circula fara sofer: se intampla in Romania

Masina de scoala care circula fara sofer: se intampla in Romania
  • Un Logan de scoala este condus de pe locul din dreapta
  • Instructorul ar putea fi amendat si lasat fara permis
  • Este un pericol public si o dovada de inconstienta
Distribuie pe Facebook

Romania si Rusia au ceva in comun: niciodata nu sti ce vei intampina in trafic. Este si cazul unui sofer din judetul Hunedoara care a surprins ceva inedit in trafic.

Un instructor de scoala care detine un automobil Logan este surprins in trafic conducand masina... de pe locul din dreapta. Evident, masina are comenzi duble, dar nu si doua volane, motiv pentru care instructorul manevreaza pedalele din dreapta, in timp ce la volan nu se afla nimeni. Probabil, de lene sau din obisnuinta, soferul masinii SCOALA nu s-a mai dat jos dupa ce a lasat un elev si a plecat spre altul fara sa mai modifice pozitia scaunului. De fapt, nici nu s-a mai urcat la volan...

Nu stim sigur daca legea spune ceva in privinta aceasta, fiind de la sine inteles ca soferul trebuie sa stea in fata volanului. E ca si cum in lege s-ar spune ca masina trebuie condusa din interior, nu asezat pe capota. Insa iata ca se poate si o asemenea aberatie, deloc sigura pentru siguranta in trafic. Desi se presupune ca are experienta, instructorul da un exemplu prost celorlalti, chiar daca merge destul de incet, dar de pe scaunul pasagerului. In plus, asemenea intamplare da dovada de prostie curata si ar trebui amenda de politie si lasat fara licenta, dar si fara permis, pentru ca pune in pericol siguranta publica.

Tu ce parere ai despre aceasta intamplare si despre posibilitatea de conduce masina din stanga?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 12 Iunie 2014