Merge tare si consuma putin. Uite noul Audi RS6 TDI!

Merge tare si consuma putin. Uite noul Audi RS6 TDI!
Audi a publicat in urma cu numai cateva momente primele fotografii si informatii oficiale ale noului RS6 TDI...
Distribuie pe Facebook

Nemultumit de cantitatea mare de benzina pe care o ingereaza noul Audi RS6 Avant la fiecare suta de kilometri parcursa? Tot de la inginerii producatorului german de automobile vine solutia...

Vorbim, mai exact, despre o versiune TDI echipata cu aceeasi motorizare de patru litri si 422 CP de pe proaspat lansatul SQ7, cu mentiunea ca aceasta a suferit mai multe modificari pentru un total de 500 de cai putere.

Multumita noului diesel cu doua turbine si un compresor electric, super-masina companiei din Ingolstadt accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3.9 secunde si consuma numai 4.3 litri la suta de kilometri.

Suna bine, nu-i asa? Acum uita tot ce ai citit in randurile anterioare. Nu de alta, dar un Audi RS6 cu performante nebune si un consum infim de carburant nu exista in realitate. Nu in acest moment.

Ce-i drept, o asemenea versiune exista in mintea unui belgian care, in stilul caracteristic romanilor cu BMW-uri 316i ///M, s-a grabit sa-i traga A6-lui TDI din dotare sigla rezervata modelului V8 de 560 CP.

In plus, pentru ca meniul sa fie complet, imensa grila a radiatorului se remarca acum inclusiv prin logo-ul diviziei quattro. Poate-poate va cadea cineva in plasa si va crede ca are de-a face cu un Audi RS6 autentic.

PS: Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Audi RS6 TDI

Audi RS6 TDI

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 17 Ianuarie 2017