Nu a mai facut fata consumului mare de benzina, asa ca l-a trecut pe GPL. Cati kilometri are acum acest Mercedes E63 AMG

Nu a mai facut fata consumului mare de benzina, asa ca l-a trecut pe GPL. Cati kilometri are acum acest Mercedes E63 AMG
  • Un Mercedes E63 AMG cu aproape 170.000 de kilometri a fost scos de curand la vanzare in Olanda
  • Automobilul cu motor V8 de 6.208 centimetri cubi si peste 500 de cai putere are... instalatie GPL
  • Viitorul cumparator va avea de platit pe masina germana cu cinci usi suma de 23.500 de euro
Distribuie pe Facebook

Un Mercedes E63 AMG asamblat la sfarsitul anilor 2000 si rulat pentru 169.950 de kilometri a fost scos zilele acestea la vanzare in Olanda. Automobilul cu cinci portiere si motor de 6.3 litri al companiei germane impresioneaza in special prin... instalatia GPL din dotare.

Inainte de a trece la noua motorizare de 3.982 de centimetri cubi si 612 cai putere, arma companiei Mercedes impotriva modelelor Audi RS6 si BMW M5 ascundea sub capota o unitate cu capacitatea cilindrica de... 5.5 litri.

Daca vorbim insa despre precedesorul generatiei W212, lucrurile se complica si mai mult decat atat: primul E63 AMG din istoria producatorului german de automobile gazduia in compartimentul motor un propulsor de 6.208 cmc.

Mercedes E63 AMG pe GPL

Mercedes E63 AMG pe GPL

Tot cu opt cilindri in V, dar aspirat natural, astfel ca fiecare suta de kilometri parcursa necesita o investitie serioasa din partea soferului: undeva in jurul a 15 litri de benzina ardea un astfel de exemplar in regim mixt, potrivit Mercedes.

Acesta este, de altfel, si principalul motiv pentru care unii dintre proprietarii automobilului german cu motor V8 de 6.3 litri si peste 500 de cai putere au luat decizia de a-si echipa propria masina cu o... instalatie GPL.

Un Mercedes E63 AMG pe gaz face, de altfel, zilele acestea senzatie pe internet, exemplarul asamblat la sfarsitul anilor 2000 si rulat pentru 169.950 de kilometri aflandu-se la momentul de fata in cautarea unei noi case.

Este vorba despre un W211 in versiunea Break, cu transmisie automata 7G-TRONIC si numeroase dotari de top, printre care faruri bi-xenon, jante din aliaj pe 18 inch, climatizare automata sau tapiterie realizata din piele.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici volanul multifunctional cu design in patru spite si parte inferioara plata, senzorii de parcare, sistemul de navigatie ori scaunele fata cu reglare electrica si functie de memorare a pozitiei.

Pentru toate acestea, proprietarul respectivului Mercedes E63 AMG din 2009, cu instalatie GPL, spera sa obtina suma de 23.500 de euro.

Mercedes E63 AMG pe GPL

Mercedes E63 AMG pe GPL

Mercedes E63 AMG pe GPL

Mercedes E63 AMG pe GPL

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Mercedes E63 AMG pe GPL
mai multe