Nu a vrut sa ii lase femeii masina, asa ca ea l-a luat pe capota si l-a plimbat kilometri intregi. VIDEO

Nu a vrut sa ii lase femeii masina, asa ca ea l-a luat pe capota si l-a plimbat kilometri intregi. VIDEO
  • O femeie si-a plimbat iubitul pe capota kilometri intregi
  • Motivul certei celor doi este chiar automobilul din imagini
  • Nimeni nu a fost ranit in urma acestei intamplari
Distribuie pe Facebook

Suparata ca a vrut sa o lase fara masina, o femeie si-a plimbat iubitul pe capota kilometri intregi. La viteze ametitoare, de peste 110 km/h.

Imagineaza-ti ca te indrepti spre munte sau mare, iar deodata te depaseste un Mercedes de culoare neagra. Totul ar fi complet normal daca... de capota modelul de origine germana nu s-ar agata o persoana.

Si astfel ajungem la urmatorul material video, care surprinde un astfel de moment. Pentru ca tabloul sa fie complet, adaugam in peisaj inca un detaliu, si anume viteza cu care rula automobilul anterior amintit: peste 110 km/h.

Foarte multe detalii despre acest incident nu se cunosc, insa trebuie de stiut ca toti cei implicati au scapat nevatamati. Aparent, vorbim despre un cuplu, iar motivul certei este insusi respectivul Mercedes.

Atat barbatul in varsta de 22 de ani, cat si prietena lui aveau nevoie de automobilul german in seara zilei de duminica, 24 iunie. Nu s-au inteles care s-o foloseasca, astfel ca femeia a dat buzna in garaj, pentru a "fura" startul.

Cand a anticipat ce se va intampla, iubitul a sarit pe capota, incercand sa previna acest lucru. Nu a contat insa... si altfel am ajuns la urmatorul video:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 2 Iulie 2018