O Dacie 1300 cu senile in loc de roti?

O Dacie 1300 cu senile in loc de roti?
  • Un turc si-a echipat vechiul Renault 12 cu senile
  • Evacuarea a fost mutata in fata si se ridica de sub aripa
  • Modificarile continua la interior
Distribuie pe Facebook

Nu te entuziasma prea tare. Situatia sta un pic diferit decat pare la prima vedere.

Deschizi laptopul, pornesti browser-ul, iar primul lucru pe care il vezi este o Dacie 1300 cu senile in loc de roti. "S-a intors lumea cu susul in jos!", iti zici imediat.

In cazul in care suna prea ciudat ca sa fie adevarat, ei bine... poate chiar asa si este. Numai ca exista si un sambure de adevar in tot ce am spus un pic mai sus.

Principala diferenta consta in marca si modelul masinii care a renuntat la roti pentru senile. Nu este chiar o Dacie 1300, ci originalul: un Renault 12, evident.

Exemplarul in cauza are Turcia ca tara de rezidenta si a fost realizat... Dumnezeu stie din ce motive. Filmului care ii spune povestea ii lipseste subtitrarea.

Ce este drept, din respectivele imagini se pot observa cateva detalii. Inclusiv senilele cu cate patru roti pe fiecare parte sau evacuarea mutata din spate in fata.

Modificari radicale intalnim si la interior. Pedalele de acceleratie si frana au fost, intr-adevar, pastrate, insa in locul volanului si-au facut aparitia doua manete.

Ar fi fost interesant de vazut cum se descurca aceasta Dacie 1300 Renault 12 se descurca pe teren accident, dar... nici vorba de asa ceva in urmatorul video.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 12 Februarie 2019