Porsche 1410 M - caterinca sau tuning rural?

Porsche 1410 M - caterinca sau tuning rural?
Parerile sunt impartite atunci cand vedem un Clio cu emblema AMG sau un Logan cu sigla Ferrari. Chiar daca nu ne vine sa credem, sunt multi care apreciaza acest kitsch tuning si le iau apararea acestor specimene. Insa astazi facem un test special pentru cei care nu fac diferenta intre kitsch si bun-gust. Cu ce avem de-a face in acest caz?
Distribuie pe Facebook
Porsche 1410 M - caterinca sau tuning rural?

E trist ca scriem despre asa ceva, insa e vorba de o polemica, o intrebare, o discutie. Din pacate, e un subiect actual, poza fiind "proaspata". Si fiind un site auto care incearca sa promoveze cat de cat modificarea masinilor cu bun-gust, nu putem trece cu vederea astfel de cazuri. De aici si intrebarea pentru voi.

Eu vad asa cazul de fata: cineva si-a luat un Carrera second din America. In Statele Unite stie toata lumea ca sunt mai ieftine asa ca si-a luat de acolo. Inainte de a face bani in cine stie ce tara cu multe capsune, omul a avut o pisicuta 316i cu aripioara de rechin si tub de bass in portbagaj. Dar prima lui masina, cea la care a tinut enorm si pe care nu a putut-o uita, a fost o Dacia Sport.

Acum, cu banutul in buzunar, omul si-a luat un Carrera Cabrio. A ramas cu sigla M de pe BMW si a pus si sigla de la Dacia, asa, de nostalgie... A rezultat un Porsche Carrera 1410 M Power!

Glumesc, chiar glumesc. Vreau sa cred ca a pus cele doua sigle la caterinca. Desi daca era la caterinca, mai lipea si un GTI, si un Type-R si un AMG.

Voi ce parere aveti despre ce se intampla cu acest Porsche? Sa fie oare caterinca (eu asa cred) sau chiar exista si oameni din astia?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 3 Februarie 2011