Reactia familiei si a vecinului cand merg cu peste 200 km/h in capitala cu un BMW M5

Reactia familiei si a vecinului cand merg cu peste 200 km/h in capitala cu un BMW M5
  • BMW M5 E60 are un motor de 507 cp
  • Autoturismul este dotat cu transmisie automata cu padele la volan
  • BMW M5 poate atinge o viteza de peste 300 km/h daca are limitarea scoasa
Distribuie pe Facebook

Mandru de noua sa masina, un BMW M5 model E60, un tanar din capitala isi scoate atat familia la o plimbare cu masina, cat si pe un vecin. Andi, caci asa il cheama pe fericitul posesor, vrea sa arate calitatile limuzinei puternice cu motor V10.

Pesemne intors inapoi in tara, un tanar a reusit sa-si cumpere o masina dorita de multa lume, un puternic BMW M5. Este vorba de o masina care are 507 cp scosi din motorul aspirat V10 si tractiune spate. Si pe cine sa impresionezi cel mai mult cu noua masina, daca nu propria familiei si pe vecinul tau preferat?

Desi cuvintele sunt de prisos, va spunem doar ca in Bucuresti, masina atinge cu vecinul la bord peste 210 km/h, in timp ce acesta pare cam speriat. Desi acceleratia puternica in sperie, are cateva tentative sa coboare, insa placerea este mai mare, asa ca ramane la bordul masinii. Aceeasi poveste si cu familia, cea mai speriata, asa cum era de asteptat, fiind mama soferului de BMW, Andi. Ii multumim pentru aceste filme chiar soferului, care ne-a sugerat sa le vedem!

Ca BMW M5 e o masina tare, o stie toata lumea. Acum, fara sa avem dovada clara ca masina chiar mergea cu acea viteza, nu putem spune ca incalca legea in vreun fel. Nu vedem niciun ceas de bord care sa indice 210 km/h, nici vreun aparat radar prin preajma. Asa ca trebuie sa ne bazam pe spusele soferului. Care, ori spunea adevarul, ori isi pacalea pasagerii ca sa-i sperie mai tare. Tu ce crezi?

Distribuie pe Facebook
mai multe