Si-a parcat bolidul pe doua locuri, asa ca autoritatile i-au blocat roata. IMAGINILE au ajuns viral

  • Un bulgar si-a parcat BMW-ul pe doua locuri
  • Este vorba despre un M6 cu 560 CP sub capota
  • Masina bavareza s-a ales cu roata fata blocata
Distribuie pe Facebook

Soferul unui BMW M6 de ultima generatie a fost penalizat de autoritatile din Bulgaria pentru ca a parcat pe doua locuri. Imaginile bolidului de 560 CP cu roata fata blocata au facut senzatie pe internet in weekend-ul ce tocmai s-a incheiat.

Un BMW M6 de ultima generatie a fost surprins recent intr-o parcare din capitala Bulgariei cu roata de pe stanga fata... blocata. Soferul automobilului bavarez cu 560 CP sub capota a oprit pe doua locuri, astfel ca autoritatile din tara vecina l-au taxat.

BMW M6 cu roata blocata

BMW M6 cu roata blocata

BMW M6 cu roata blocata

Actualul BMW M6 a debutat oficial in cursul anului 2012 si este disponibil la vanzare in trei versiuni diferite de caroserie, clientii avand de ales intre un Coupe clasic, o decapotabila cu plafon din material textil si un Gran Coupe in patru portiere.

Sub capota automobilului bavarez de inalta performanta se ascunde o motorizare V8 bi-turbo, de 4.4 litri si aproximativ 560 CP. Fisa tehnica este completata de o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, plus un sistem de tractiune spate.

In varianta standard, acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza 4.2 sau 4.3 secunde, in functie de timpul caroseriei. Un pachet Competition oferit in mod optional ii permite insa actualului BMW M6 sa sprinteze pana la 100 km/h cu 0.3 secunde mai repede.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW M6 cu roata blocata
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 30 Octombrie 2017