Simulatorul suprem: Forza Motorsport 5 versus Gran Turismo 6

Simulatorul suprem: Forza Motorsport 5 versus Gran Turismo 6
Indiferent de numarul si numele simulatoarelor auto care vor invada anul acesta piata de jocuri video, lupta pentru suprematie se va da cel mai probabil in continuare intre francizele Forza Motorsport si Gran Turismo.
Distribuie pe Facebook

Atat Forza Motorsport 5, cat si Gran Turismo 6 vor ajunge la vanzare abia la sfarsitul acestui an si nici unul dintre cele doua titluri nu va fi disponibil pe PC - un detaliu cunoscut deja de mai toate milioanele de oameni pasionati de simulatoarele auto.

De asemenea, atat Forza Motorsport 5, cat si Gran Turismo 6 promit o experienta video de neuitat, cele doua legendare jocuri primind din partea creatorilor lor o grafica exceptionala, capabila sa-ti lase impresia ca lumea virtuala a fost invadata de cea reala. Mai mult de-atat, ambele titluri promit zeci, chiar sute de automobile pe care sa le conduci la limita pe asfaltul unora dintre cele mai faimoase circuite ale planetei.

Drept urmare, desi nici macar nu au fost lansate pe piata, putem spune inca de pe acum ca lupta pentru suprematie in segmentul simulatoarelor auto se va da in continuare intre francizele Forza Motorsport si Gran Turismo. Castigatorul acestui duel va tine insa mai mult de gusturile personale ale fiecaruia dintre noi si, mai important de-atat, de consola pe care fiecare o are la dispozitia sa - Xbox sau Play Station.

Iar in cazul in care nu detii inca o consola video, atunci afla ca noile Xbox One si Play Station 4 se afla la un singur pas distanta de marele lor debut. Nu stii insa dupa ce criterii sa-ti alegi viitoarea consola? Forza Motorsport 5 si Gran Turismo 6 ar trebui sa se regaseasca in topul listei motivelor pentru care cumperi un Xbox sau un Play Station.

Forza Motorsport 5 - Trailer Oficial Nr. 1 si Nr. 2:

Gran Turismo 6 - Trailer Oficial Nr. 1 si Nr. 2:

Nu-ti surade deloc ideea achizitionarii unei console? Ei bine. afla atunci ca GRID 2 este deja disponibil la vanzare si se prezinta intr-un mod mai impresionant ca oricand! In plus, si inutil de mentionat de altfel, simulatorul celor de la Codemasters poate fi jucat si pe PC!

De asemenea, asa cum probabil ai aflat deja, toamna aceasta soseste - atat pe calculatoarele, cat si pe consolele noastre, un nou joc din seria Need for Speed, care raspunde la numele de 'Rivals' si promite sa impinga cursele ilegale si duelurile cu politia la un nivel nemaiintalnit pana acum.

Intr-adevar, in cazul de fata nu mai vorbim chiar de un simulator auto, insa orice joc cu automobile este binevenit, nu-i asa?.

Distribuie pe Facebook
mai multe