Taxi mai rapid ca asta cu greu intalnesti. In cate secunde face el suta

Taxi mai rapid ca asta cu greu intalnesti. In cate secunde face el suta
  • Un Ford Focus RS a fost transformat in taxi in Norvegia
  • Masina americana ofera in continuare 350 de cai putere
  • Clientii pot experimenta un 0 - 100 km/h in 4.7 secunde
Distribuie pe Facebook

A uimit intreaga planeta cu al sau sistem AWD, multi avand impresia ca el va continua sa ofere o tractiune fata.

A venit apoi momentul sa fie pus la start alaturi de rivalii lui directi si indirecti, pe cei mai multi dintre acestia invingandu-i fara niciun drept de apel.

Daca exista insa vreun detaliu care sa ne surprinda cu adevarat la noul Ford Focus RS, acela ar fi ca... hot-hatch-ul american s-a angajat ca taxi.

Ford Focus RS Taxi

Si nu este niciun fel de gluma. Iar tot ce trebui sa faci pentru a simti din plin cei 350 de cai putere este sa dai o fuga pana in Hardanger, Norvegia.

Cat costa o plimbare la bordul acestui Ford Focus RS ramane un mister, insa merita sa te dai macar odata in viata la bordul hot-hatch-ului american.

Pentru ca, dupa cum probabil ti-ai dat si tu deja seama, nu in fiecare ai ocazia de a experimenta un taxi capabil sa faca suta in numai 4.7 secunde.

Ford Focus RS Taxi

Fireste, nu toti clientii au fost multumiti de serviciile primite, unii plangandu-se ca accesul in masina se putea face mai usor, de exemplu.

Reactiile depind mai mult de varsta, cei tineri apreciind din plin calatoria in cabina noului Ford Focus RS, care ofera un motor turbo de 2.3 litri.

In cazul in care lasam in urma hot-hatch-ul american, o alta optiune pentru a te deplasa rapid o reprezinta... un Lamborghini Huracan LP610-4.

Lamborghini Huracan Taxi

Modelul italian de inalta performanta activeaza in zona orasului englezesc Wolverhampton si se lauda cu un motor V10 de 610 cai putere.

Lista cu bunatati continua cu transmisia DCT in sapte rapoarte si sistemul inteligent de tractiune integrala, astfel ca primii 100 km/h vin dupa doar 3.2 secunde.

Asa cum precizam si anterior, primul taxi de peste 600 CP din Marea Britanie este disponibil pentru suma de 349 euro / 90 de minute.

Lamborghini Huracan Taxi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Ford Focus RS Taxi
mai multe