Top 5 scuze ca sa scapi de amenda

Top 5 scuze ca sa scapi de amenda
Toata lumea iubeste viteza, mai ales daca traficul o permite, dar nimanui nu-i plac amenzile. Iar daca se lasa si cu carnete suspendate, deja nu mai e de joaca. Din aceasta incurcatura te poate salva doar discutia cu politistul - Iata TOP 5 scuze eficiente ca sa scapi de amenda!
Distribuie pe Facebook

Fii politicos!

Politistii sunt si ei oameni, nici lor nu le este usor sa stea o zi intreaga la marginea soselei la vanatoare de masini, sa suporte crize de plans, nervi si mai ales scuze proaste pentru depasirea vitezei legale. Nu e o metoda eficienta in 100% din cazuri, insa ajuta daca folosesti exprimari de genul "Da, domnule politist" si "Nu, domnule politist".

Top 5 scuze ca sa scapi de amenda




Legiunea straina


Daca ai avut de-a face cu multiculturalismul, stii despre ce este vorba. Iar daca ai si un nume mai exotic sau un look cel putin neobisnuit, profita de sansa si initiaza un dialog intr-o limba cu un dialect ciudat. Ca sa mergi la sigur, incearca un Adangme, specific Ghanei.

Top 5 scuze ca sa scapi de amenda



Jolly Joker


Cand esti fericit e imposibil sa nu-i "contaminezi" si pe cei din jur. Nici politistii nu fac exceptie. Asadar, daca ti se adreseaza clasica intrebare "Unde te grabeai asa de tare?", poti sa raspunzi relaxat ca doar tii pasul cu traficul. Iar daca soseaua e libera ... bag-o pe aia cu "Asa de in spate sunt, incerc sa tin pasul cu restul". Ar mai merge si "Fac pe mine!", dar asta doar daca simti ca nu mai ai scapare.

Top 5 scuze ca sa scapi de amenda


Sinceritatea nu inseamna a spune tot ce gandesti, ci a gandi tot ce spui


Recunoaste, cateodata chiar ai un motiv bine intemeiat pentru care te grabesti - naste nevasta, esti in intarziere la o intalnire importanta, etc. Totodata, si politistii sunt OAMENI. Fiind satui de scuze proaste, s-ar putea sa aprecieze adevarul - gestul conteaza! De asmenea, varianta cealalta ar fi sa fii tu cel care initiaza dialogul - "Ce tare ma bucur sa va intalnesc! Un nebun intr-un/o (marca, model, culoare) goneste pe sosea, era sa ma arunce-n sant!!". Et .. voila! Ai reusit sa-i distragi atentia.

Top 5 scuze ca sa scapi de amenda


Drama Queen

In filme, in romane si pe strada se intampla acelasi lucru: nimeni nu poate rezista unei femei care plange de crapa pietrele! E drept, in niciun caz nu trebuie urmata linia narativa de AICI, dar o prietena/nevasta pozitionata strategic in dreapta cu un set de lacrimi de crocodil te poate salva de amenda. Iar daca nu ... "Si baietii plang cateodata", nu? Mai ales cand miza e mare.

Top 5 scuze ca sa scapi de amenda

TU cum scapi de amenzi?


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Top 5 scuze ca sa scapi de amenda
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 12 Iulie 2010