Un BMW Seria 3 din India se crede Honda Type R. FOTO ca sa te convingi si singur

Un BMW Seria 3 din India se crede Honda Type R. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Un BMW Seria 3 din India se crede Honda Type R
  • Respectivul GT vine inclusiv cu o caroserie in doua culori
  • Tuningul continua cu prize false pentru montanti
Distribuie pe Facebook

Tratamentul inedit la care a fost supus automobilul bavarez mai include si o caroserie in doua culori, plus ceea ce pare a fi un set de prize false pentru montantii posteriori.

Lansat pe piata in cursul anului 2013, primul Seria 3 GT din istorie nu a fost niciodata disponibil la vanzare si intr-o versiune M. Automobilul bavarez a primit insa de curand o varianta Type R, capabila sa starneasca invidia celor de la BMW.

Este, evident, doar o simpla gluma, cu mentiunea ca un BMW Seria 3 GT cu logo-ul Type R pe caroserie chiar a fost surprins in trafic. Pe strazile din India, in aglomeratia specifica statului asiatic.

Acelasi BMW Seria 3 GT cu impresii de Honda Type R se mai poate lauda si cu o caroserie in doua culori, plus ceea ce pare a fi un set de prize false pentru montantii posteriori. Un detaliu asa cum mai vedem pe anumite Ford-uri Mustang.

Despre motorizarea primului Seria 3 GT Type R din istorie nu exista niciun fel de informatie, insa cu siguranta propulsorul de BMW nu a fost inlocuit cu unul dezvoltat de Honda. Ar fi fost culmea...

Si daca tot veni vorba despre acest aspect, tinem sa reamintim ca BMW Seria 3 GT a fost oferit in configuratia de top alaturi de un benzinar cu sase cilindri, de trei litri si 326 cai. Plus tractiune integrala pentru un 0 - 100 km/h in cinci secunde.

BMW Seria 3 Type R

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 16 Septembrie 2019