Un Fiat Tipo din Turcia se crede BMW M3. FOTO ca sa te convingi si singur

Un Fiat Tipo din Turcia se crede BMW M3. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Un Fiat Tipo din Turcia se crede BMW M3
  • Taxiul vine cu un spoiler de F80
  • Un set de jante de Bentley completeaza meniul
Distribuie pe Facebook

Iar lista cu modificari nu se sfarseste aici. Ba dimpotriva: pe langa spoilerul imprumutat de la super-sedanul bavarez, taxiul in cauza se mai poate lauda si cu un set de jante a la Bentley Continental GT.

Fotografia unui taximetru din Turcia face zilele acestea inconjurul internetului, automobilul galben reusind sa atraga tuturor atentia datorita "imbunatatirilor" primite. Principalul punct de atractie il reprezinta, fara doar si poate, noul spoiler de la nivelul partii frontale, care ne aduce aminte de vechiul BMW M3 (F80).

Noi sunt si jantele din aliaj, proprietarul respectivului Fiat Tipo optand si in cazul respectiv pentru un design familiar. Mai precis, incaltari precum cele ce echipeaza sedanul de origine italiana putem gasi si pe prima generatie a modelului Bentley Continental GT - sau GTC, daca este vorba despre versiunea decapotabila.

Din pacate, eventualele modificari suferite de partea posterioara a caroseriei raman un mister, singurul accesoriu vizibil in imaginea care face zilele acestea inconjurul internetului constand intr-un eleron subtil pentru portbagaj. Interesant de vazut ar fi insa si cum arata la interior celebrul taximetru din Turcia...

Fiat Tipo Taxi din Turcia

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 25 Noiembrie 2019