Ce facem in cazul unui accident auto? La ce este bun un consilier de daune?

Ce facem in cazul unui accident auto? La ce este bun un consilier de daune?
  • Consilierul de daune iti economiseste timp pretios
  • Nu conteaza daca esti pagubit sau vinovat
  • Este cea mai buna solutie in caz de accident
Distribuie pe Facebook

Din fericire, Romania incepe sa se alinieze la normalitate si in cazul daunelor auto. Daca pana acum soferul era lasat sa se descurce singur, sa alerge de colo-colo pana cand rezolva toate problemele cauzate de un incident auto, daca era lasat sa se piarda in birocratie si documente, iata ca acum au aparut consilierii de daune. Ce fac ei mai exact, va explicam mai jos.

Atunci cand se intampla sa fim implicati intr-un accident rutier usor, indiferent ca suntem vinovat sau pagubit, stim ca urmeaza o perioada dificila, plina cu drumuri, cozi, acte si mult timp pierdut. Din fericire insa, in ultima perioada a aparut serviciul de 'consiliere daune', menit sa transforme supararea soferului intr-o activitate lipsita de griji.

Ca sa intelegeti mai bine ce presupune un consilier de daune, am luat exemplul celor de la Top Lac Auto, un service specializat pe vopsitorie si tinichigerie din Bucuresti, care ofera GRATUIT si asemenea servicii soferilor implicati intr-un accident.

Top Lac daune accidente

Sprijin si consiliere 24 de ore din 24

Daca ai un accident si nu prea cunosti pasii pe care trebuie sa-i urmezi, indiferent de ora, poti suna la consilierul de daune care este disponibil la un numar de telefon dedicat 24/7. Prin telefon ti se spun pasii urmatori, ce trebuie sa faci, cum trebuie intocmit dosarul de dauna si primesti consiliere in relatia cu asiguratorul.

Nu conteaza daca esti pagubit sau vinovat

In urma unui accident, atat pagubitul, cat si vinovatul, pot suna la un consilier de daune. Acestora li se spune prin telefon cum sa procedeze cu intocmirea documentatiei si cum sa completeze formularul de constatare amiabila, lucru destul de dificil de facut fara un ajutor specializat.

GRATUIT, celor doi soferi implicati li se dau indrumari catre centrele de constatare ale politiei, daca este nevoie, li se acorda suport pentru trimiterea unei platforme auto, in caz ca automobilul este nedeplasabil si li se ofera suport pentru programarea in vederea constatarii la un centru al societatii de asigurare la care soferul are polita Casco sau RCA.

Top Lac daune accidente

Servicii suplimentare pentru clienti

Daca soferul care are masina lovita decide sa-si repare automobilul la Top Lac Auto, primeste un ajutor suplimentar. Pe langa tractarea gratuita a autoturismului avariat, consilierul de daune il insoteste si il asista in centrele de daune inainte, in timpul si dupa efectuarea constatarii.

In plus, soferul primeste o serie de avantaje pe toata perioada in care masina este reparata de service:

  • se ofera masina la schimb, in functie de complexitatea si costul reparatiilor
  • informare si consiliere pentru deschiderea dosarului de daune
  • verificarea documentelor necesare deschiderii dosarului de daune
  • intocmirea dosarului de daune
  • intermedierea relatiei cu societatea de asigurari si inspectorul de daune
  • efectuarea constatarii daunei, in prezenta clientului si a inspectorului de daune
  • consiliere in vederea obtinerii aprobarii pentru deschiderea/inchiderea dosarului de daune
  • supravegherea reparatiilor si informarea clientului permanenta cu privire la stadiul acestora
  • returnarea masinii reparate la locul si la ora dorita de client

Toate acestea se ofera GRATUIT, fara costuri suplimentare din partea clientilor.

Top Lac daune accidente

Consilierul de daune iti economiseste timp pretios

Daca vrei sa-ti repari automobilul pe banii asiguratorului, indiferent daca esti pagubit si o faci pe RCA-ul vinovatului sau daca ai Casco, in momentul in care apelezi la un consilier incepi sa castigi timp. Toata procedura de intocmire a dosarului se face mai repede, automobilul intra in service imediat si, daca apelezi la un service cu decontare directa, nu iti bati capul cu partea financiara.

Top Lac daune accidente

Este cea mai buna solutie in caz de accident

Ce urmaresti in cazul unui accident rutier? Sa ai masina functionala inapoi, in cel mai scurt timp, ca sa te folosesti de ea. Iar acest lucru se poate face doar daca apelezi la un consilier de daune. Este GRATUIT sa suni si sa primesti sfaturi si asistenta cu privire la accident, indiferent ca vorbim de un impact sau ca ai gasit masina lovita in parcare.

Daca vrei sa ai masina gata inapoi in cateva zile, iti recomandam sa apelezi la un service cu centru de constatare si care are decontare directa cu asiguratorii. In plus, nu trebuie trecute cu vederea nici avantajele oferite de unele service-uri: masina la schimb, platforma gratuita si livrarea automobilului reparat acolo unde doresti, fara sa mai fie nevoie sa te deplasezi la service dupa el.

Mai multe detalii despre consilierul de daune gasesti AICI.

Top Lac Auto - VOPSIREA MASINII

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Top Lac daune accidente
mai multe